Emre Belözoğlu'ndan istifa sinyali: "Gereğini yapacağım!"

İsa Kethüda
24.02.2024 - 16:17 | Son Güncellenme: 24.02.2024 - 16:28

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Kayserispor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Akşam başkanla konuşup, gereğini yapacağım" dedi.

Emre Belözoğlu'ndan istifa sinyali: "Gereğini yapacağım!"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Mondihome Kayserispor, konuk ettiği MKE Ankaragücü'nü 3-2 yendi.

Emre Belözoğlu'ndan istifa sinyali

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Kayserispor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Akşam başkanla konuşup, gereğini yapacağım" ifadelerini kullandı.

"Çok kötü bir durum, çok kötü bir organizasyon"

Analiz yapacak bir şey yok. İlk yarıda planlara uygun davranan, ikinci yarı tamamen kontrol dışı. Çok kötü bir durum, çok kötü bir organizasyon. Bu akşam başkanımızla konuşup gereğini yapacağım. Bundan yana kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

İlgini Çekebilir
Çekya'da gündem Milan Baros! "Liverpool maçında tekrarlar"
Habere Git

Emre Belözoğlu, Kayserispor maçıyla göreve başlamıştı

Teknik Direktör Emre Belözoğlu, MKE Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas ile yolların ayrılmasının ardından Başkent ekibinde göreve getirilmişti. Genç teknik adam ilk maçına ise 3-0'lık Kayserispor galibiyetiyle başlamıştı.

Ankaragücü performansı

43 yaşındaki çalıştırıc MKE Ankaragücü ile çıktığı 24 karşılaşmada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 35 puan topladı ve maç başına 1.46 puan ortalaması yakaladı.

Ligde 14. sırada

Deplasmanda Kayserispor'a 3-2 mağlup olan MKE Ankaragücü, 27 hafta sonunda topladığı 29 puanla 14. sırada yer alıyor. Başkent ekibi bir sonraki maçını İstanbulspor ile sahasında oynayacak.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'dan Emre Belözoğlu'na şok! Müthiş geri dönüş...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler