Emre Belözoğlu'ndan Fiorentina açıklaması

26.10.2022 - 20:00 | Son Güncellenme: 26.10.2022 - 20:05

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu 5. haftasında yarın İtalyan ekibi Fiorentina'ya konuk olacak. Maç öncesi Emre Belözoğlu açıklamalar yaptı.

Emre Belözoğlu'ndan Fiorentina açıklaması

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu 5. haftasında Medipol Başakşehir, yarın saat 19.45'te Artemio Franchi Stadyumu'nda Fiorentina ile karşı karşıya gelecek. Başakşehir grupta 10 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Oynadığı 4 müsabakada 7 puan toplayan Fiorentina da ikinci sırada yer alıyor.

Maç öncesinde konuşan Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu: "Yarın zor bir maç olacak. Bizim için önemi olan bir kupa. Buradan 1. olarak çıkmak istiyoruz. Karşımızda çok iyi bir teknik adam ve onun zorlu bir takımı var. 4 sene Milano'da yaşadım. Benim için İtalya, Türkiye'den sonraki en değerli ülke. Teknik adam olarak gelip burada ülke puanına ve ülkeme hizmet etmek çok değerli."

Her oyunumu kazanmak üzerine hazırlıyorum

Belözoğlu "Biz Fiorentina'nın maçlarını izlerken, oyun olarak üstün olduğu maçları kaybettiklerini gördük. Futbolda bu oluyor. Dışarıdan çok başka ama maçın içine bakıldığında çok farklı maç var. Lazio maçı da böyle oldu. Bizim karşımızda çok iyi bir takım var. İstanbul'daki gibi olmayacağını, zorlanacağımızı düşünüyorum. Her oyunumu kazanmak üzerine hazırlıyorum. Bu maça da böyle hazırlandık." dedi.

İlgini Çekebilir
Deniz Türüç'ten Başakşehir'e kötü haber!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler