Emre Belözoğlu'ndan oyuncularına: 'Kupayla taçlandıracaksınız'

Eren Tuncay
01.05.2021 - 12:24 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 12:53

Fenerbahçe'de teknik sorumlu Emre Belözoğlu, Alanyaspor beraberliğinden sonra oyuncularıyla konuştu ve şampiyonluk yolunda her şeyin mümkün olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Emre Belözoğlu'ndan oyuncularına: 'Kupayla taçlandıracaksınız'

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’de deplasmanda Alanyaspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe’de teknik sorumlu Emre Belözoğlu oyuncuları ile toplantı gerçekleştirdi.

Samandıra Can Bartu Tesislerinde dün yapılan antrenmanda oyuncularına konuşma yapan Belözoğlu, “son maça, son düdüğe kadar mücadele” talimatını verdi.

"Her şey mümkün"

Oyuncularına umut aşılayan Belözoğlu, “Fenerbahçe için her zaman ihtimal vardır. Çok önemli 4 maça çıkacağız, yoğun maç temposunda oynayan oynamayan herkes hazır olacak, hala her şey mümkün” dedi.

"Size güveniyorum"

Takımına güvendiğini dile getiren genç çalıştırıcı, “Sizler çok iyi takımsınız, kalan 4 maçta da her puana talip olacak ve kazanıp yolun sonunda kadar gideceksiniz. Ben inanıyorum kupa ile taçlandıracaksınız. Size, takımımıza güveniyorum!” diye konuştu.

Gökhan Gönül özür diledi

Takım adına söz alan Kaptan Gökhan Gönül ise Alanyaspor maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı arkadaşlarından ve teknik heyetten özür diledi.

Altay'dan sevindirici haber

Bu arada Başakşehir maçı öncesi el bileğinde kırık oluşan ameliyat edilen kaleci Altay Bayındır’dan sevindirici haber geldi. Genç file bekçisi Altay’ın elindeki bandaj çıktı ve bireysel çalışmalara başladı.

Senin için hazırladığımız haberler