Emre Belözoğlu'ndan sağ beke iki aday

Salim Manav
28.04.2021 - 09:07 | Son Güncellenme: 28.04.2021 - 09:32

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu gelecek sezon için çalışmalara başladı. Belözoğlu sağ bek transferi için listesine Bursaspor'dan İsmail Çokçalış ve Napoli'den Elseid Hysaj ekledi.

Emre Belözoğlu'ndan sağ beke iki aday

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de sezon sonu Emre Belözoğlu ile teknik heyette yer alması beklenen Gökhan Gönül'ün yerine alternatif isimler araştırılmaya başlandı.

Fotomaç'ın haberine göre Bursaspor'un genç futbolcusu İsmail Çokçalış, sergilediği performans ile Süper Lig devlerinin radarına girdi.

Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği İsmail Çokçalış bu sezon Bursaspor'a 26 maçta 1 gol ve 3 asist katkısı sağladı.

Öte yandan; 6 Nisan 2021'de Altay maçında sakatlanan Bursaspor'un genç futbolcusu İsmail Çokçalış'ın çapraz bağlarının koptuğu ve sahalardan en az 6 ay uzak kalacağı açıklanmıştı. 

Elseid Hysaj sezon sonu serbest

Transfer dönemlerini oldukça hareketli geçiren Fenerbahçe, gelecek sezon daha nokta atışı transferler gerçekleştirmek istiyor.

Kulübün maddi sıkıntı içerisinde olması ve takım harcama limiti düşünülerek bonservisi olmayan kaliteli isimlere yönelim sağlanacak. Napoli forması giyen Elseid Hysaj için Fenerbahçe girişimlerde bulunacak. Lazio ve Roma'nın da yakından ilgilendiği oyuncuyla Milan'ın da ilgilendiği iddia edildi.

Bu sezon İtalyan ekibinin formasını 24 maçta giyen ve sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hysaj, takımına 3 asist katkısı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler