Emre Belözoğlu’nun EURO 2020 hatırası

10.06.2021 - 22:03 | Son Güncellenme: 10.06.2021 - 22:38

İtalya-Türkiye maçı için Roma'ya giden ve Milli Takım'ın son antrenmanını izleyen Fenerbahçe'nin eski teknik patronu Emre Belözoğlu paylaşımda bulundu.

Emre Belözoğlu’nun EURO 2020 hatırası

AJANSSPOR-HABER

A Milli Takımımız yarın EURO2020’nin açılış maçında İtalya karşısına çıkıyor. Ay yıldızlıların önemli mücadelesi için Roma’ya gidenler arasında Fenerbahçe’den ayrılan Emre Belözoğlu da vardı.

Belözoğlu, A Milli Takımımızın İtalya ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Roma Olimpiyat Stadı’nda yaptığı son antrenmanı izledi. 

Instagram hesabından paylaştı

Emre Belözoğlu, Roma Olimpiyat Stadı’nda hatıra fotoğrafı çekerek yeni açtığı sosyal medya hesabından paylaştı.

İtalya'da Inter forması giydi

40 yaşındaki Emre Belözoğlu, 2001 ile 2005 yılları arasında 4 sezon boyunca İtalya’nın Inter takımında forma giymişti. Tecrübeli futbol adamı milli maç aracılığıyla bu ülkedeki eski dostlarıyla da hasret giderecek. 

Fatih Terim de maçı izleyecek

Öte yandan İtalya-Türkiye karşılaşması için TFF’den A Milli Takım’ı çalıştıran bütün teknik direktörlere davet geldiği öğrenildi. Bu davete icabet eden iki sisim olan Fatih Terim ve Mircea Lucescu da yarınki karşılaşmayı Roma Olimpiyat Stadı’nda izleyecek.

Öte yandan Emre Belözoğlu daha sonra bir paylaşım da TFF Yönetim Kurulu'nda bulunan eski milli futbolculardan Hamit Altıntop ile yaptı.  

Senin için hazırladığımız haberler