Emre Can, Liverpool'dan neden ayrıldığını açıkladı

10.04.2019 - 16:43 | Son Güncellenme: 10.04.2019 - 16:54

Emre Can, Liverpool'dan neden ayrıldığını açıkladı

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventu forma giyen Emre Can, Liverpool'dan neden ayrıldığını ve Juventus'taki günleri hakkında açıklamalarda bulundu.

DAZN'a açıklamalarda bulunan Can, "Klopp, Liverpool'dan ayrıldığımı duyunca hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Ancak ona yeni bir macera istediğimi söyledim. Onunla ya da kulüple her angi bir durum yoktu. Sadece Juventus'ta yeni bir maceraya atılmayı istedim." dedi.

Klopp ile hala görüştüğünü ifade eden Can, "Onunla hala görüşüyorum ve her zaman Liverpool'a minnettar kalacağım. Şimdiye kadar burada her şey iyi gitti. Ancak henüz bir şey kazanmadık. Ligi ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyoruz. Hem şehir için hem kulüp için bu kupaları kaldırmayı çok istiyorum" şeklinde konuştu.

Ajax maçını değerlendiren Can, "Rakibimiz çok güçlü ve Real Madrid'i eleyerek buraya kadar geldiler. Ancak gücümüzü kullanırsak yarı finale çıkacağımızdan eminim"açıklaması yaptı.

Allegri ve Ronaldo hakkında da konuşan 25 yaşındaki Türk asıllı Alman oyuncu, "Ronaldo harika bir oyuncu. Ayakları yere basıyor ve çok arkadaş canlısı. Allegri ise tam bir taktik ustası. Her zaman maçta bir çözüm buluyor, gerektiğinde maç içerisinde sistemi değiştirir ve her ayrıntıya dikkate eder" ifadelerini kullandı.


Bu sezon Juventus ile 31 karşılaşmada forma giyen Emre Can 4 gol, 1 asist ile oynadı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler