Emre Can'dan transfer itirafı: "1 saniye bile..."

09.03.2020 - 16:07 | Son Güncellenme: 09.03.2020 - 16:09

Almanya'da Dortmund forması giyen Emre Can, Alman basınına konuştu. Jürgen Klopp'un kendisiyle ilgili olumlu görüş belirtmesine mutlu olduğunu söyleyen futbolcu transfer için de itirafta bulundu. Emre Can, hangi dünya devinin teklifini neden reddetti?

Almanya Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund'a Juventus'tan transfer edilen Emre Can, kulübünün Liverpool'u çalıştıran Jürgen Klopp ile temas kurduğunu ve deneyimli teknik adamın kendisiyle ilgili olumlu referans verdiğini bildiğini söyledi. Ayrıca Emre Can, transfer döneminde reddettiği dünya devini de açıkladı. Emre Can hangi takımı 1 saniye bile düşünmeden reddetti? İşte yanıtı...

DERLEYEN - EMRAH KARALİNÇ

Emre Can, Dortmund'da lider oyuncu oldu

26 yaşındaki futbolcu, Dortmund'a yaklaşık 25 milyon Euro bedelle transfer oldu. Emre Can, Dortmund ekibinde ortaya koyduğu performansla şimdilerde lider vasıflı oyuncu olarak tanımlanıyor. Takımına da büyük katkı veriyor.

Emre Can: "Klopp'un benimle ilgili kanaati mutlu etti"

Alman basınına konuşan Emre Can, "Dortmund'un, dünyanın en büyük teknik direktörlerinden biri olan Jürgen Klopp ile temas kurduğunu biliyorum. Jürgen'in benim hakkımda olumlu bir kanaate varmış olması beni çok mutlu etti. Zaten 2,5 yıl birlikte çalıştık ve beni çok iyi tanıyor" ifadelerini kullandı.

Emre Can: "Manchester United'ın teklifini 1 saniye düşünmeden reddettim"

Öte yandan Emre Can transfer konusunda çarpıcı bir itirafta bulundu. Futbolcu, "3 Premier Lig takımından teklif aldım. Aralarında Manchester United da vardı. Ancak; Liverpool kariyerim sebebiyle o teklifi 1 saniye bile düşünmeden reddettim" ifadelerini kullandı.

Emre Can Dortmund'da kaç maçta oynadı?

Ayrıca Emre Can, Dortmund'a her zaman saygı duyduğunu da belirtti. Emre Can, Dortmund ekibinde bu sezon 7 maça çıktı ve 1 gol attı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler