Emre Çolak, Süper Lig'e döndü!

16.12.2020 - 15:37 | Son Güncellenme: 16.12.2020 - 15:37

Son dakika haberleri... Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Emre Çolak, Süper Lig'e geri döndü. Emre Çolak, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Fatih Karagümrük'e transfer oldu. İşte detaylar...

Yıllarca Galatasaray'da forma giydikten sonra İspanya'nın Deportivo takımına transfer olan ve yurtdışında futbol hayatını sürdüren 29 yaşındaki Emre Çolak, Süper Lig'e geri döndü.

Ligin hem transfer hem de sonuç açısından flaş ekiplerinden olan Fatih Karagümrük, Emre Çolak'ı transfer ettiğini açıkladı.

Emre Çolak'ın kariyeri

Galatasaray'ın altyapısından yetişen Emre Çolak, 2016 yılında Deportivo takımına transfer oldu. 2018'te Suudi Arabistan'ın Al-Wahda takımına giden Emre Çolak, son olarak tekrardan Deportivo'ya dönmüş ancak 2020 yaz sezonunda ise takımla sözleşmesi bitmişti ve serbest oyuncu konumuna geçmişti.

Fatih Karagümrük ligde kaçıncı sırada?

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Fatih Karagümrük, Süper Lig'de çıktığı 12 maçta aldığı 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 17 puan topladı ve 9. sırada bulunuyor.

İstanbul ekibinin transferleri

Fatih Karagümrük, yaptığı transferlerle dikkat çeken bir takım olmuştu. İstanbul ekibi bu sezon kadrosuna, Aatif Chahechouhe, Emiliano Viviano, Fabio Borini, Vato Arveladze, Badou N'Diaye, Mevlüt Erdinç, Enzo Roco, Yannis Salibur, Lucas Biglia, Jimmy Durmaz, Ervin Zukanovic gibi isimleri katmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler