Emre Çolak transfer mi oluyor? İspanya'dan açıklama...

30.01.2018 - 17:05 | Son Güncellenme: 30.01.2018 - 17:05

Emre Çolak transfer mi oluyor? İspanya'dan açıklama...

İspanya'nın Deportivo takımında forma giyrn Türk oyuncu Emre Çolak, son dönemde teknik direktörü ile sorunlar yaşıyor. Geçtiğimiz hafta idman dışında kalan Emre Çolak'ın durumu hakkında İspanyol gazeteci önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Rocio Candal şunları ifade etti

'Emre Çolak'ın durumu parlak değil'

"Emre geçen günlerde teknik direktörü protesto eden bir hareket yaptı. Ardından dil ile ilgili olduğu ve hata olduğunu açıkladı. Teknik direktörü bunun bir hata olmadığı hakkında ve Emre Çolak'ın durumu çok parlak değil. Sevilla takımından Michael Krohn-Dehli transfer edildi. Teknik direktör Emre Çolak'ın açıklamasını doğru ve tatmin edici bulmadı. Bu süreçte oynamasını zorlaşacak."

'Teknik direktörü destekleyen pankart açıldı'

"Levante maçnda teknik direktör lehine bir pankart açtılar. Ayrılma olasılığı var mı net bir şey söyleyemiyorum ama bundan sonra 11'de oynaması zor"

"Deportivo'nun kararını göreceğiz takım başka mevkiiler için çalışmalar yapıyor. Kaleci pozisyonu için transfer olabilir"

'Emre Çolak önemli bir yetenek'

"Son 48 saat içinde bir teklif gelebilir mi? göreceğiz. Deportivo net bir karar verir mi bilinmez ama Emre önemli bir yetenek. Belki bir çözüm üretilecektir"

'Ozan Tufan listede yok'

"Ozan Tufan geçen ay içerisinde Deportivo listesinde gösterilmişti ve bize de böyle bir bilgi vardı ama son dönemde listede gözükmüyor. Böyle bir transfer gelişmesinin yaşanacağını düşünmüyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler