Emre Çolak'ın yeni adresi belli oldu! Resmi açıklama geldi...
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Son dakika transfer haberi: Medipol Başakşehir, Atakaş Hatayspor ile yollarını ayıran Emre Çolak'ı transfer etti. Sözleşme kaç yıllık? Bonservis bedeli var mı? İşte detaylar.

Son 5 Haber

Eyüpspor, eski Hataysporlu Bilal Boutobba'yı transfer etti!

Bayern Münih işi biraz abarttı! Tam 15 gol

Mike Tullberg'den Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklama: "Tur Atlamak Neredeyse İmkansızdı"

Diego Carlos'a öyle bir teklif geldi ki Fenerbahçe 1 saniye düşünmeden reddetti

Real Madrid'den santrfor transferi! 5 yıllık kontrat
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Salim MANAV - AJANSSPOR
Süper Lig'in iddialı takımı Medipol Başakşehir ilk transferini gerçekleştirdi.
Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun raporu doğrultusunda çalışmalarını yürüten İstanbul temsilcisi, Hatayspor ile yollarını ayıran Emre Çolak ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

Turuncu-lacivertlilerin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Atakaş Hatayspor ile sözleşmesini fesheden ve serbest statüde olan Emre Çolak’ı 1.5 yıllığına kadrosuna kattı. Başarılı orta saha oyuncusunun imza töreninde Asbaşkanımız Mustafa Eröğüt yer aldı. Emre Çolak’a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi.
Öte yandan; 30 yaşındaki futbolcu, bordo-beyazlılarda 5'i ilk 11 olmak üzere, 9 maçta boy gösterirken, ne asist ne de gol katkısı sağlayamadı.
Geçtiğimiz sezon Ocak ayında Fatih Karagümrük’e Transfer olan Emre Çolak futbola Galatasaray altyapısında başladı ve 2016 yılına kadar sarı-kırmızılı formayı giydi. Emre, daha sonra La Liga’ya transfer olarak Deportivo La Coruna’da görev aldı.
Emre Çolak sonrasında ise Al-Wahda'nın yolunu tuttu. Emre, Arabistan macerasının ardından Karagümrük ve Hatay'da oynadı.
