Emre Çolak'tan transfer sinyali ve Sabri sözleri!

15.06.2017 - 00:00 | Son Güncellenme: 15.06.2017 - 00:00

AJANSSPOR - Deportivo'da forma giyen Emre Çolak ve Akhisar Belediyespor forması giyen Olcan beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Emre Çolak

Benim için ilk sezon, yabancı bir ülke. Kafamda dil sorunu olacak mı diye bir soru ilşareti vardı ancak hepsinin üstesinden geldim çok şükür. Arkadaşlarım olsun, hocalarım olsun hepsi çok yardımcı oldu. Çok güzel bir sezon geçirdim. Gerçi son 2-3 hafta biraz sıkıntılar yaşadık ama ligde kaldık. Bizim için bu sezon ligde kalmak başarıydı. Bunun da hepimiz farkındaydık. Güzel bir sezon oldu. İlk golüme gelince; ilk golümü ne zaman, nerede ve nasıl atacağımı düşünürdüm. Valencia'ya güzel bir gol attım. İlk defa yurt dışında oynadığım için ilk golün heyecanı hiçbir zaman unutulmayacak. Benim için çok güzel bir sezon geçti.

Şu anda Deportivo'da devam gibi görünüyor ama belki bir şeyler de olabilir. Şu anda Ahmet ağabey (Bulut) çalışıyor, yakında daha güzel haberler de duyabiliriz.

Talihsiz bir olay. Arda ağabeyin bırakmasına hepimiz üzüldük. Basın toplantısına kadar yanındayım. Aklında yoktu, böyle bir şey dile getirmedi. Sözlerine başldıktan sonra bir şeyler mi düşündü bilmiyorum ama hepimiz çok şaşırdık. Belki de kendisi adına doğru kararı vermiştir. Milli takım ve hepimiz için üzücü bir durum. Türkiye için büyük bir oyuncu, herkes farkında. İnşallah ilerleyen zamanlarda aramızda katılır.

Sabri ağabey için çok üzgünüm. O da çok üzgün görmediğim kadar. Galatasaray denince akla gelen önemli futbolculardan. İçinde bulunduğu durumu hak etmediğini düşünüyorum. Boşta kaldğı zaman da, gidecek mi kalacak mı diye konuşulurken yanındayım. Neler düşündüğünü, neler yaptığını biliyorum. Para almadığı zamanlar bize sağladığı desteği biliyorum. Çok üzüldüm. Ben de o kulüpten ayrıldım, o nedenle bir şeş söylemek istemiyorum ama bence şu anki bulunduğu durumu hak etmiyor Sabri ağabey.

Olcan Adın

Bulunduğum camia çok temiz ve dürüst bir camia. Oların arasıdna olmaktan dolayı ben de çok mutluyum. Çok rahat çok keyifli, hem antrenmanlarımız olsun, hem sahaya çıktığımız zaman olsun. Okan hocanın gelişi de tabii ki bundan büyük bir etken. Takım olarak bir bütün olduk diyebiliriz. Bu bütün oyuncularn perforansına yansıdı zaten sadece benim değil. Takım olarak çok iyi performans sergiledik, bu sadece benim değil takımın performansı.

Emre'nin yetenkerli kişiliği karakteri tartışılmaz. Benim için kardeşim gibi. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuz, o gol attıkça bizler de mutlu oluyoruz. İnşallah daha üyük takımlar olur, onu daha iyi yerlerde görmek isteriz.

Sabri, futbola Galatasaray'da başladı.Başka takımda oynamadı. Sabri deyince Galatasaray, Galatasaray deyince akla Sabri geliyor. Çok değişik bir hayat bekliyor onu. Başka takımda forma giymemiş, inşallah hayırlı olur oun için, başarılar diliyorum"

(YASAL UYARI:  KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler