Emre Demir asist yaptı Ümraniye son saniyede kazandı

22.10.2023 - 20:06 | Son Güncellenme: 22.10.2023 - 20:08

Trendyol 1.Lig’in 9’uncu haftasında Ümraniyespor, Manisa FK’yı 3-2 mağlup etti ve hanesine 3 puanı yazdırdı. Emre Demir ise maçta asist yaptı. İşte detaylar…

Emre Demir asist yaptı Ümraniye son saniyede kazandı

AJANSSPOR HABER

Ümraniyespor, evinde konuk ettiği Manisa FK’yı 3-2 yendi. Ümraniyespor’da oyuna sonradan giren Emre Demir, Klonaridis’e yaptığı asistle zaferin mimarlarından oldu. Galibiyet golünü atan Belçikalı santrfor Klonaridis, Ümraniye formasıyla ilk golünü atmış oldu. 

Ümraniyespor formasıyla ilk skor katkısı

19 yaşındaki futbolcu, sezon başında kiralık olarak Ümraniyespor’a katıldı. 4 resmi maça çıkan Emre, bu sezonki ilk skor katkısını yapmış oldu. 14 numaralı formasıyla 82’nci dakikada oyuna giren Emre Demir, 90+8’de asist yaptı ve takımının galibiyetinde başrol oynadı.

Fenerbahçe’den geldi takımına galibiyeti getirdi

Fenerbahçe’nin Barcelona’dan kadrosuna kattığı Emre Demir, bu sezon Ümraniyespor’a kiralandı. Geçen sezonun devre arasında Fenerbahçe’ye katılan 19 yaşındaki genç oyuncu, sezonu Samsunspor’da kiralık olarak tamamladı. Samsunspor formasıyla 3 maça çıkabilen Emre, 1 kez gol sevinci yaşadı.

La Masia’dan Ümraniye’ye

Genç yaşında Süper Lig’de Kayserispor forması giyen Emre Demir, 38 maçta 4 gol atarak büyük takımların ilgisini çekti. 2 milyon euro’luk bedelle Barcelona B takımına transfer edilen Emre, 3 maça çıkabilmişti. 2022-2023 devre arasında Fenerbahçe’ye bedelsiz olarak transfer edilen genç futbolcu, sırasıyla Samsunspor ve Ümraniyespor takımlarında kiralık olarak forma giydi. Ümraniyespor, satın alma opsiyonu olmadan Emre Demir’i 1 yıllığına kiraladı.

Senin için hazırladığımız haberler