Spor dünyası yasta, Emre Gönlüşen'i yitirdik

09.08.2020 - 17:45 | Son Güncellenme: 09.08.2020 - 17:45

Son dakika haberi... BeIN Sports spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti.

 Spor dünyası yasta, Emre Gönlüşen'i yitirdik

Yayıncı kuruluş beIN Sports'un sevilen spikerlerinden Emre Gönlüşen, kanserle mücadelesine yenik düştü. 

Geride bıraktığımız dönemlerde kanser hastası olduğunu açıklayan Gönlüşen, hayatını kaybetti.

Şubat 2019'da kanser olduğunu ve 3 aylık tedavi sonrası kanseri yendiğini açıklayan 41 yaşındaki Emre Gönlüşen, Aralık ayında hastalığının nüksettiğini açıklamıştı.

Ajansspor.com olarak Emre Gönlüşen'e Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz

Emre Gönlüşen kimdir?

Emre Gönlüşen, 22 Ekim 1978 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Adana Şehir Tiyatrosu Konservatuvarı'nda iki sene kadar diksiyon eğitimi alan Emre Gönlüşen, taraftarı olduğu Adanaspor maçlarını seslendirme ümidiyle, bölgesel yayıncı kuruluşun kapısını çalmıştır.

Onay aldıktan sonra her gün seslendirme için kanalın yolunu tutan Emre Gönlüşen, böylece televizyon dünyasının içine girmiştir. Bir süre sonra kanalda tam zamanlı işe giren Emre Gönlüşen, kurgu, montaj, haber spikerliği ve müzik-komedi gibi çeşitli programlar yapmıştır.

Bu işi profesyonel anlamda yürütmek isteyen Emre Gönlüşen, o dönem İtalya Ligi'ni yayınlayan TV 8'e deneyimlerinden bahsederek mail atmıştır. TV8 yönetimi tarafından kanala davet edilen Emre Gönlüşen, ayağının tozuyla Inter Milan maçını anlatmış ve beğenilince işe resmen başlamıştır.

Emre Gönlüşen bu adımın ardından kariyer basamaklarını D Spor, Telesport, NTV Spor ve Bein Sports ile devam ettirmiştir.

Emre Gönlüşen'in son paylaşımlarından bazıları;

Meslektaşlarının paylaşımları;

beIN Sports'un paylaşımı;

Spor dünyasından Emre Gönlüşen paylaşımları;

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül: "Emre Gönlüşen çok iyi bir insan, çok iyi bir aile babası. Bu lanet hastalığa yakalandıktan sonra birçok kez görüştük. Yeneceğini söylüyordu. Çok üzgünüm. Acımız büyük. İyi bir Adanasporluydu. Mekanı cennet olsun. Nur içinde yatsın." 

Senin için hazırladığımız haberler