Emre Güral'dan Galatasaray itirafı "Teklif aldım..."

22.12.2020 - 15:44 | Son Güncellenme: 22.12.2020 - 15:52

Ankaragücü'nde forma giyen Emre Güral, Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Güral, kişisel performansı ve kariyer hedefinden de bahsetti. Emre Güral, Beşiktaş maçında sürpriz yapacaklarını söyledi. Güral Eskişehispor'dan ayrıldıktan sonra Galatasaray'dan teklif aldığını belirtti.

Emre Güral'dan Galatasaray itirafı "Teklif aldım..."

AJANSSPOR - HABER

Ankaragücü'nde Emre Güral gündeme dair özel açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Emre Güral, "Bir Ankara derbisini geride bıraktık. İki maçta 6 puan almanın morali ile bu maça çıktık. Gençlerbirliği iyi bir rakip. Zor geçeceğini biliyorduk. İyi bir mücadele oldu. Geriye düşsek de maçı bırakmadık. Beraberlik golünü bulduk. Maçı kazandıracak pozisyonlara da girdik ancak galibiyet golünü atamadık. Derbiden 1 puan ile ayrıldık."ifadelerini kullandı.

Kişisel performansını değerlendiren Güral, "Her zaman takımıma katkı sağlamak adına çalışıyorum. Daha iyi bir Emre Güral izletmek istiyorum. Ankaragücü'nün puan ve puanlar toplaması gerekiyor. Son 3 maçta 7 puan topladık ancak henüz bir düzlüğe çıkmış değiliz.

Sezon başında büyük bir iş başarıldı. İyi paralar ödendi ve transfer yasağı kaldırıldı. Benimle birlikte 13-14 yeni oyuncu takıma katıldı. Sıfırdan bir kadro kuruldu desek çok da yanlış olmaz. Yabancıların ülkeye alışması zaman aldı. Takım zamanla daha iyiye gitti. Ankaragücü 110 yıllık, büyük bir camia. Nasıl başladığımız değil, nasıl bitirdiğimiz daha önemli. Konyaspor gibi bir takıma karşı iki kez geriye düşüp maçı kazanmak kolay değil. Bu galibiyet bizim için çok iyi bir göstergeydi. Daha sonra Hatayspor'u 2-0 yenmeyi başardık. " dedi.

'Sürpriz yapacağız'

Beşiktaş maçında kazanmak istediklerini belirten Emre Güral, "Perşembe günü bizi çok zor bir maç bekliyor. Beşiktaş ile sahamızda karşılaşacağız. Ankaragücü bu ligde herkesi yenebilir. Sadece yapmamız gerek her şeyimizi sahaya vermek. Bu maçlar büyük ve özel maçlardır. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Son 5 maçta sadece Alanyaspor'a yenildiler. Kağıt üzerinde Beşiktaş favori olabilir ama futbol sahada kazanılan bir oyundur. Beşiktaş maçında sürpriz yapacağız." şeklinde konuştu.

'Beşiktaş'a gol atmak istiyorum'

Beşiktaş'ın stoperlerini değerlendiren Güral, "Welinton ile Alanyaspor'da beraber oynadım. Gerçekten tecrübeli ve ne yapması gerektiğini bilen güçlü bir oyuncu. Domagoj Vida kariyeri belli ve dünyanın tanıdığı bir oyuncu. BB Erzurumspor maçında attığı golü çoğu futbolcu kolay kolay atamaz. Futbol hatalar oyunudur. İlla ki hata yapacaklardır. Bulduğumuz her fırsatı olumlu değerlendirmemiz gerekiyor. Beşiktaş'a gol atmak istiyorum." diye konuştu.

'Galatasaray'dan teklif almıştım'

Eskişehirspor'dan ayrıldıktan sonra Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını söyleyen Emre Güral, "Eskişehirspor'dan ayrılıktan sonra Galatasaray'dan teklif almıştım, hatta görüşmemiz de olmuştu. Daha sonra ben Antalyaspor ile anlaştım. Bu işler nasip, kısmet işleri. İlk hedefim Ankaragücü'nde başarılı olmak. Şu an 31 yaşındayım. Adem Büyük 32 yaşında Galatasaray'a transfer oldu, performans gösterdikçe yeni şanslar doğabilir. Çok çalışmaya devam edeceğim. Her şeyin hayırlısı. Futbolda her şey çok çabuk gelişiyor. Şu an sadece Ankaragücü formasıyla çok başarılı olmaktan başka bir düşüncem yok." açıklamasını yaptı.

31 yaşındaki futbolcu Emre Güral'ın 2021 sezonuna kadar MKE Ankaragücü ekibiyle sözleşmesi bulunuyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler