Emre Kılınç, Fenerbahçe'ye mi gidiyor? Transfer açıklaması...

11.11.2019 - 21:30 | Son Güncellenme: 11.11.2019 - 18:32

Emre Kılınç, Fenerbahçe'ye mi gidiyor? Transfer açıklaması...

Demir Grup Sivasspor İdari Menajeri Oray Baykal, Emre Kılınç’ın geleceği ve gündemlerine dair çok özel açıklamalar yaptı. Emre Kılınç, Fenerbahçe’ye transfer olacak mı? İşte son durum…

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Oray Baykal’ın açıklamaları şu şekilde:

Oray Baykal: “Doğru tercihler yaptığımızı görüyoruz”

Sezon başı başladığımızda birçok futbolcu bizden ayrıldı ve yeni bir kadro kurduk. Rıza Hoca ile anlaştık. Yorucu bir süreçti. Ama meyvelerini aldığımızı görüyorum. Bu bizi mutlu ediyor. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Beşiktaş maçı bize moral oldu. Devamı geldi. Maç maç düşünüyoruz. Oyuncularımız üstüne katarak devam ediyor. Doğru tercihler yaptık. Hocamız ve ekibi de çok çalışıyor. Gidişattan memnunuz.

Oray Baykal: ”Rıza Hoca’nın takıma önemli dokunuşları var”

Bizim aramıza kattığımız oyuncular değerli oyuncular. Değerli olduklarına inandığımız için takıma kattık. Bazı dokunuşlar elbette olur. Bu da oyuncuların performansını yükseltebiliyor. Mesela; Mert’in üzerinde Rıza Hoca’nın dokunuşları var. Herkes üstüne koyarak devam ediyor. Futbolcularımız başarılı performanslarını sürdürecek. Taraftarlarımızın ve şehrin de desteği var. Sadece şehir değil, inanılmaz destek var her şehirden. Yurtdışından da taraftarlarımız bize destek oluyor. Yönetim, teknik heyet ve tüm personelimiz yoğun çalışıyoruz. Çalışarak bazı şeyler oluyor.

Emre Kılınç, Fenerbahçe’ye transfer olacak mı?

Transfer konuşmalarını yapmak için erken. Emre Kılınç için transferi konuşmak erken bence. Oyuncumuz şu anda milli takımda. Önümüzde bir Kayserispor deplasmanı var. Bunları konuşmak mantıksız diye düşünüyorum. O günkü şartlarda bir teklif gelirse hocamız ve yönetimimiz duruma bakar.

Oray Baykal: “Lideriz ama bizi konuşan yok”

Şu anda iyi giden bir durum var. Başarı geliyor. Her şey olabilir. Bunu bozmak isteyenler olabilir. Büyük takımların etrafında dönen bir spor medyamız var. Biz lider olduk ama büyük takımda kimlerin oynadığı konuşuluyor. Oyuncularımızın performanslarını konuşanlar çok az. Bence bunlar daha önemli.

Sivasspor taraftarlarına çağrı

Taraftarlarımızı her zaman maçlarımıza bekliyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var. Bunu lütfen unutmasınlar. Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler