Emre Kocadağ acı gerçeği açıkladı: "Maalesef hepimiz..."

24.03.2020 - 15:45 | Son Güncellenme: 24.03.2020 - 15:49

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. Futbolcuların psikolojisi nasıl? Ligler oynanmaya devam edecek mi? Abdurrahim Albayrak ile temasları oldu mu? Tüm sorulara yanıt verdi.

Emre Kocadağ acı gerçeği açıkladı: "Maalesef hepimiz..."

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, gündeme yönelik açıklamalar yaptı. Futbolcuların psikolojisi nasıl? Koronavirüs testi pozitif çıkan Abdurrahim Albayrak ile tokalaştılar mı? Süper Lig'de sezon devam edecek mi? Kulüpler kendi aralarında görüştüler mi? Tüm sorulara Kocadağ yanıt verdi.

Kocadağ, bundan sonraki süreçle ilgili konuştu

Siyah-beyazlı yönetici, TRT Spor'a yaptığı açıklamada sürecin böyle devam etmesi halinde liglerin oynanmasının mümkün olmadığını düşündüğünü söyledi. Kocadağ'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: 

Emre Kocadağ: "Süreç uzarsa liglerin oynanması mümkün değil"

Bizim öncelikli arzumuz dünyadaki sürecin son bulması. Seyircili bir şekilde futbola geri dönülmesi. Süreç uzarsa liglerin oynanması mümkün görünmüyor. Bizim temennimiz de ligin sağlıklı şekilde oynanması.

Abdurrahim Albayrak ile tokalaştılar mı?

Abdurrahim Albayrak ile el sıkışmam olmadı. O dönem herkes uyarılıyordu. Biz de tedbirliydik. Benim herhangi bir temasım olmadı. Sosyal mesafeyi önemsiyoruz.

"Toplantı sonrası somut bir adım atılmadı"

Kulüpler Birliği toplantısından sonra somut bir adım atılmadı. Başkanımız görüşünü açıkladı. Lig oynanmayacaksa, sezon yok sayılmalı. Henüz bunları konuşmak için erken. Sürecin neler doğuracağı, ekonomiye etkisi, reklam verenlere etkisi... Bunu yaşayarak göreceğiz.

Emre Kocadağ: "Hepimiz zarar göreceğiz"

Bu süreçte sadece kulüpler ve futbolcular nasıl zarar görecek? Oyunun tüm bileşenleri bu süreçten zarar görecek. İnşallah süreç bir an evvel biter ve ne yapacağımıza karar veririz. Süreci yakından takip ediyoruz. 

Beşiktaş'ta futbolcuların psikolojisi nasıl?

Ailesinden ayrı olan futbolcularımız var. Biz de ailemizden uzak olsak aklımız kalır. Genç insanlar neticede. Herkes etkileniyor. Sadece Türkiye'de değil, dünyanın neresinde olursa olsun futbolcular etkilenir. Etkilenmeleri de normal bir şey. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler