Emre Kocadağ: ''Kalinic ile görüşüyoruz''

30.08.2020 - 18:42 | Son Güncellenme: 30.08.2020 - 18:49

Son dakika transfer haberleri… Beşiktaş yöneticilerinden Emre Kocadağ, taraftarın merak ettiği ‘Kalinic ile anlaşıldı mı, Montero transferi bitti mi?’ gibi soruların yanıtını verdi. Vida takımdan ayrılacak mı? İşte Emre Kocadağ’ın tüm açıklamaları...

Emre Kocadağ: ''Kalinic ile görüşüyoruz''

Beşiktaş Yöneticisi Emre Kocadağ, siyah - beyazlıların transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. A Spor’un konuğu olan Kocadağ, Kalinic, Vida ve Montero ile ilgili sorulan sorulara da cevap verdi.

İşte detaylar...

PAOK maçı sonrası eleştiriler de hocamıza ve bize karşı sıkça yapılıyor. Yönetime geldiğimiz zamanlarda kulübümüzün durumuyla ilgili herkesin bilgisi var. Ligde olduğumuz durum da belliydi. Hiç fena olmayacak bir sonuç aldığımızı düşünüyorum. Büyük Beşiktaş taraftarının yardım kampanyasına da teveccühü var. PAOK maçı sonrası olumlu havayı olumsuza çevirip işlerin kötü gittiği algısı sosyal medyada oluşturuluyor. Bu çok acımasızca. 

Kalinic ile görüşüyoruz

Forvet transferinde bizim şu an görüştüğümüz 2-3 tane isim var. Basına yansıyan isimler de oldu. Kalinicle de görüşüyoruz. Bizden 3-4 milyon Euro maaş ve yüksek kontratlar beklemesinler. Burada bütçe ve hocamızın arzusu önemli. Transferi yarın bitirecek yeteneğimiz de var şüphesi olmasın kimsenin ama uygulamak istediğimiz bir süreç var ve taraftarların bize güvenmelerini istiyorum.

Temas kurduğumuz forvet adaylarından biri Cisse ama Kalinic dahil diğerleri onun önünde. Kalinic ve onun kalitesinde alternatifler ile görüşüyoruz. Roco için birkaç görüşme yaptık. Bugün ya da yarın son noktayı koyacağız. Vida’nın futbolculuğu ve kararketi tartışılmaz ama maliyeti çok yüksek .Gelen teklifler var. Bu noktada bir karar vereceğiz. Vida’nın imzaladığı bir kontrat var. Oyuncunun ne istediği daha önemli. 

Montero inşallah yarın İstanbul’da olacak. Onu kiraladık diyebiliriz. 

Balotelli ile temas oldu ama gerçekleşmedi transfer. Belli nedenleri de vardı. Olmayan bir transfer olarak kenara kaldırabiliriz.

Larin’e yarın için çok iyi bir teklif gelir ve yerine başkasını koyabilirsek her şey değişebilir. Fatih Aksoy değerli bir oyuncu. Sivasspor’da iyi oynadığını söyleyebiliriz. Belki bu performansı göstermeseydi Welinton karşısında bu ederi de olmayacaktı. Ne taraftan baktığımızla alakalı bu. 

Senin için hazırladığımız haberler