Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'dan Puan Silme ve Muslera Açıklaması

Burak Alaca
19.03.2023 - 16:23 | Son Güncellenme: 19.03.2023 - 18:14

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ önemli açıklamalar yaptı. Kocadağ ligden çekilen takımların hükmen yenik sayılmasının haksız bir karar olduğunu belirtti.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'dan Puan Silme ve Muslera Açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, deprem dolayısıyla ligden çekilen takımların sezonun kalanında hükmen mağlup sayılması ve Konyaspor-Galatasaray maçındaki hakem kararları ile ilgili konuştu.

"Hakkaniyet değil"

TFF'nin ligden çekilen takımların hükmen yenik sayılması kararı hakkında konuşan Kocadağ "Depremden zarar görmüş, ligden çekilmek durumunda kalmış takımları hükmen mağlup saymak maç oynamadan rakiplerine 3 puan vermek, bu puanlarla şampiyonun ve düşenin belirlenmesi hatta galibiyet rekorlarının kırılması hakkaniyet değil." dedi.

"VAR ve AVAR ne yapmış bilmek hakkımız."

Konyaspor-Galatasaray maçında Fernando Muslera ve İbrahim Sehic arasında yaşanan pozisyon hakkında konuşan Kocadağ "Dün akşamki pozisyonun üzerinden 24 saat geçti ses yok. Muslera ve Sehic'in pozisyonu hakemin gözünün önünde oldu. Bu pozisyonun VAR kayıtlarının yayınlanmasını istiyoruz. Aslında bunu kamu vicdanı istiyor. Hakem ne demiş, VAR ve AVAR ne yapmış bilmek hakkımız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler