Trabzonspor, Karagümrük'ten Emre Mor'u transfer etmek istiyor

17.06.2022 - 13:32 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 13:55

Karagümrük'te gösterdiği performansla transferin gözdesi haline gelen ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği ileri sürülen Emre Mor'la ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Trabzonspor, Karagümrük'ten Emre Mor'u transfer etmek istiyor

Emre Mor bu sezon Fatih Karagümrük'te gösterdiği performansla adeta küllerinden doğdu. Etkili futboluyla adı milli takımla da anılmaya başlayan 24 yaşındaki futbolcu transferin de gözdesi haline gelmişti. 

Fenerbahçe ve İtalya'n ekipleri peşinde

Bir süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu belirtilen Emre Mor'a yurt dışından özellikle de İtalya'dan talipler olduğu hem Türkiye hem de yurt dışında basına yansıdı. Kariyerini yeniden ayağa kaldıran Emre Mor ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Trabzonspor iddiası

61trabzonhaber'in iddiasına göre Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, Karagümrük'ün 24 yaşındaki futbolcusu  Emre Mor'u transfer etmek için harekete geçti. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Hull City'ye ret!
Habere Git

Son görüşme Hurma ile

Geçtiğimiz sezon da Trabzonspor'un gündeminde olan Emre Mor için Karadeniz ekibinin bir kez daha bastırdığı öne sürüldü. Habere göre; Transferde büyük mesafe kaydeden bordo mavili yöneticilerin transfere nokta koymak için Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Abdullah Avcı'nın istediği özelliklere sahip

Güncel piyasa değeri üstü üste geçirdiği kötü sezonların ardından 1.7 milyon Euro'ya kadar düşen Emre Mor, tam da teknik direktör Abdullah Avcı'nın istediği gibi birden fazla bölgede forma giyebiliyor. 24 yaşındaki futbolcu her iki kanatta, forvet arkasında ve orta sahada oynayabilme özelliğine sahip. Geride bıraktığımız sezonda Fatih Karagümrük formasıyla ligde 26 maça çıkan Emre Mor 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler