Fenerbahçe'de Emre Mor ve Ertuğrul Çetin, Slovacko maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
04.08.2022 - 22:05 | Son Güncellenme: 04.08.2022 - 22:55

UEFA Avrupa Ligi 3 Tur ilk maçında sahasında Slovacko'yu yeni yıldızlarıyla 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Emre Mor ve Ertuğrul Çetin maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'de Emre Mor ve Ertuğrul Çetin, Slovacko maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi 3 Tur ilk maçında Fenerbahçe sahasında Slovacko'yu yeni yıldızlarıyla 3-0 mağlup etti. Sarı lacivertlilerde goller Emre Mor ve Lincoln Henrique'den (2) geldi. Slovacko'da Hofman kırmızı kartla takımını 48. dakikada 10 kişi bıraktı. Sarı lacivertliler, Lincoln'ün yıldızlaştığı maçta büyük avantaj elde etti.

Mor: "Çok mutluyum"

Karşılaşma sonrası ilk golü kaydeden Emre Mor "Bugün hocamızı iyi bir şekilde dinlediğimi söyleyebilirim. Onun isteklerini yerine getirmeye çalıştım, bana güvendiği kendim için mutlu hissediyorum. Bende oynama istediğim futbolu gösterebildiğim için çok mutluyum. Defansif anlayışımı da geliştirdiğimi düşünüyorum. Hem hocamızın hem de takımın istediğini yerine getirebildiğim için mutluyum. ifadelerini kullandı.

"Takımın şampiyonluk kazanma şansı çok yüksek"

Bu sezon Süper Lig'de takım olarak şampiyon olacaklarını inandıklarını dile getiren Emre Mor "Bizim üzerimizde çok büyük bir beklenti var. Takım olarak büyük başarılar elde edebileceğimiz düşünüyorum. Bunun için sıkı çalışmamız gerekiyor. Bu takımın şampiyonluk kazanma şansı çok yüksek." dedi.

Osman Ertuğrul Çetin: "Tüylerim diken diken oldu"

Öte yandan sakatlığı bulunan kaleci Altay Bayındır’ın yedek soyunduğu maçta eldiveni giyen 19 yaşındaki kaleci Osman Ertuğrul Çetin, Avrupa Kupası mücadelesinde ilk kez forma giydi. Maç sonu duygularını paylaşan Çetin "Açıkçası bu statta her oynadığımda çok hoşuma gidiyor. Çünkü çocukluktan beri hayalini kurduğumuz yer burası. Tribünlerden ilk çıkarken "Yaşa Fenerbahçe" bestesini o anda hissettiğimiz anda tüylerim diken diken oldu. Çok güzel bir duygu. İnşallah daha yaşarım bunu. Sezona da aslında iyi başladık, iyi performans gösteriyoruz. Dinamo Kiev karşısında talihsiz bir elenmemiz oldu ama sorun yok. Her kulvarda gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. " dedi. 

"Sürekli iletişim halindeyiz"

Takımın defans durumu hakkında ise Çetin  "Biz ne kadar yeni görünsek de sürekli hafta içi olsun, bugün maçtan önce, sürekli iletişim halindeyiz. Neyi nasıl yapabiliriz hep konuşuyoruz. Fazla süre almasak da beraber her zaman konuşarak bu sorunu gideriyoruz. " ifadelerini kullandı. 

"En güzel yerden izledim diyebilirim golü"

Karşılaşmada iki golle yıldızlaşan Lincoln'ün en beğendiği golü de açıklayan genç kaleci "Kesinlikle ikinci goldü. Tam benim açımdan en güzel yerden izledim diyebilirim golü. Müthişti. Ligde'de çok iddialıyız. Bulunduğumuz her kulvarda her kupada en iyi yere kadar gitmek istiyoruz. Kendimize inancımız tam. " ded.

Senin için hazırladığımız haberler