Emre Mor, en sevdiği Ahmet Kaya şarkısını açıkladı!

Cem Ergün
01.03.2024 - 21:26 | Son Güncellenme: 01.03.2024 - 22:11

Fenerbahçe'den, Fatih Karagümrük'e kiralık olarak transfer olan Emre Mor, özel hayatına ve kariyerine dair birçok bilinmeyeni anlattı. İşte detaylar...

Emre Mor, en sevdiği Ahmet Kaya şarkısını açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Fatih Karagümrük'te kiralık olarak forma giyen Emre Mor, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. Kariyerine dair birçok özel anısından bahseden Emre Mor, Ahmet Kaya şarkısını da çok sevdiğini ifade etti.  Detaylar haberde.

"En sevdiğim teknik direktör Volkan Demirel"

Emre Mor, "en sevdiğin teknik direktör kim?" sorusunu şu sözlerle cevapladı: "Hangisi daha iyiydi bilemem ama benim için, benim kariyer periyodumda Volkan. Çünkü o zamanlar taktiksel anlamda da kişilik anlamında da Volkan gibi birine ihtiyaç duyuyordum. Getirdiği her şey benim için gidebilirdi. Ama takımdaki bazı isimler farklı hocaların daha iyi olduğunu düşünebilir. Aynı zamanda Francesco’yu da çok seviyorum, Volkan’dan önce o vardı. Volkan geldi ve başarılı oldum o yüzden Volkan demeliyim."

"Tuchel benim için çok zordu"

Emre Mor, Borussia Dortmund forması giydiği dönemde Thomas Tuchel'in onun için ne kadar zor bir teknik direktör olduğundan bahsetti: "Ben çok hassas bir insanım. Baba figürüne ihtiyacım var. Eğer buna sahip değilseniz, dünyanın en iyi teknik direktörü de olsanız benim için en kötüsüsünüz. Örnek olarak ben Dortmund'dayken Tuchel benim için çok zor bir teknik direktördü. Çünkü yaptığı şeyler mental olarak beni çok aşağı çekiyordu. Eğer Almanya'ya giderseniz o insanlar antrenmanda daha iyi olmak için kendilerine bağırmalarını istiyorlar. Ama beni bu şekilde yüz yüze getiremezsiniz. Benimle farklı bir şekilde konuşmalısınız. Ama o bunu her futbolcuya yapıyordu. 

"Anneme bir daha çalışmayacaksın dedim"

Emre Mor, hayatında en mutlu olduğu günü şu sözlerle anlattı: "Milli Takım'dan döndüğüm zamandı.  EURO 2016'da Milli Takım'daydım. Dortmund ile anlaştım. Anneme, bir daha asla çalışmayacaksın dedim. Bu en mutlu anımdı. Benim evimde mutlu bir gruptuk. 50 kadar insan vardı. Ve o insanlara yanımda oldukları için ne kadar minnettar olduğumu anlattım. Anneme de artık çalışması gerekmediğini söyledim. Çünkü o dönemler ekstra para kazanabilmek için iyi işleri de oldu ama zor işleri de oldu. Bence bu güzel bir andı."

"Hayatımın en kötü anı"

Emre Mor, annesinin kansere yakalandığı zamanın hayatının en kötü anı olduğunu şu sözlerle açıkladı: "Sanırım annemin kanser olduğu zamandı. Şimdi iyi. Uzun süre önceydi. Beyin kanserine yakalandığında 15 yaşındaydım ya da daha küçüktüm. Bu hayatımdaki en kötü andı."

"Ahmet Kaya çok iyiydi"

Ahmet Kaya'nın çok iyi olduğunu ifade eden Emre Mor, "Çok fazla Türk müziği dinlemiyorum. Şarkının adı neydi? Melodisi... Şafak Türküsü? Çünkü çok fazla dinlemiyorum. Fenerbahçe'de her zaman aynı şarkılar çalıyordu. 3 şarkı vardı hep onlar çalıyordu. Ama daha fazla Türkçe müzik dinlemeye başladığımda Ahmet Kaya çok iyiydi. Derindi ve tüm sözleri anlamasanız bile melodisi iyiydi." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler