Emre Mor ilk golünü attı, sosyal medya sallandı! 2017'den beri ilk kez...

Akın Ungan
08.01.2022 - 16:00 | Son Güncellenme: 08.01.2022 - 16:17

Emre Mor, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük forması ile ilk golünü Gaziantep FK karşısında attı. Oyuncu golden sonra sosyal medyada gündem oldu.

Emre Mor ilk golünü attı, sosyal medya sallandı! 2017'den beri ilk kez...

Türk futbolunun en önemli ayaklarından biri olarak gösterilen fakat istenilen çıkışı bir türlü gösteremeyen Emre Mor, Fatih Karagümrük forması ile Süper Lig'deki ilk golünü kaydetti. Yıldız oyuncu, Gaziantep FK'ya 3-1 kaybettikleri mücadelede takımının tek golünü kaydetti.

2017'den beri ilk defa

Emre Mor, attığı bu gol ile 2017'den beri ilk defa bir lig maçında ağları sarsmayı başardı. Emre Mor, Lig kariyerinde son golünü, 16 Ekim 2017 tarihinde, İspanya La Liga'da Celta Vigo forması ile atmıştı.

Sosyal medya yorumladı

Kariyerinde çok önemli yerlere geleceği düşünülen Emre Mor, 2017'den beri ilk lig golünü Fatih Karagümrük forması ile atınca, sosyal medyada taraftarları yorumları geldi. Taraftarların çoğunluğu, Emre Mor'un karşyerindeki düşüşten bahsetti.

Emre Mor'un kariyeri

Kariyerinde FC Nordsjaelland, Olimpiakos Pire, Borussia Dortmund, Galatasaray ve Celta Vigo formaları giyen Emre Mor, son olarak Fatih Karagümrük kadrosuna dahil oldu.

Kariyeri boyunca toplam 114 maça çıkan Emre, 6 kez gol sevinci yaşadı, 8 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Galatasaray kariyeri

1 Ağu 2019 tarihinde Celta Vigo'dan 190 Bin Euro kiralama bedeli karşılığında Galatasaray'a gelen Emre Mor, Sarı-Kırmızılar ile 10 maça çıktı. Görev aldığı karşılaşmalarda gol veya asist katkısında bulunamadı.

Senin için hazırladığımız haberler