Fenerbahçe ile Karagümrük Efecan Mızrakcı Transferinde Prensipte Anlaştı

25.06.2022 - 15:43 | Son Güncellenme: 25.06.2022 - 15:49

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ten Emre Mor'u kadrosuna katmak için yeni bir formül buldu. Altyapı oyuncusu Efecan Mızrakcı transferinde prensip anlaşması sağlayan taraflar, genç oyuncuyu Emre Mor transferinde kullanacak.

Fenerbahçe ile Karagümrük Efecan Mızrakcı Transferinde Prensipte Anlaştı

Transfer sezonunda çalışmalarını devam ettiren Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ten kadrosuna katmak istediği Emre Mor için yeni bir formül buldu. Karagümrük'ün istediği genç futbolcu, Emre transferinde kullanılacak.

Efecan Mızrakcı transferinde prensipte anlaşıldı

Sabah'ın haberine göre Sarı-Lacivertliler, altyapısında forma giyen sağ bek oyuncusu Efecan Mızrakcı transferi için Fatih Karagümrük ile prensip anlaşmasına vardı.

Emre Mor transferinde kullanılacak

Haberde, resmi imzaların önümüzdeki günlerde atılması beklenen Efecan'ın, Emre Mor'un Fenerbahçe'ye gelmesi durumunda bu transferde kullanılacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Fener Carvalho için yeniden geliyor!
Habere Git

Efecan Mızrakcı kimdir?

9 Ocak 2004 doğumlu Efecan Mızrakcı, futbola Fenerbahçe altyapısında başladı. 4 Ağustos 2020'de U-17 takımından U-19 takımına geçen Efecan, geçtiğimiz sezon 24 karşılaşmada görev aldı. 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 18 yaşındaki genç sağ bek, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler