Emre Mor'a bir şans daha

14.08.2020 - 16:33 | Son Güncellenme: 14.08.2020 - 20:45

Emre Mor haberleri.. Celta Vigo forması giyen Emre Mor hangi takıma transfer olacak? La Liga ekibinde kalacak mı? İşte detaylar...

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo Kulübü Başkanı Carlos Mourino, Emre Mor'a son bir şans daha verileceğini açıkladı.

İspanyol basınında yer alan habere göre Celta Vigo, Emre Mor'a son bir şans daha verecek ve gelecek yıl takımda değerlendirilecek.

Skorer'de yer alan habere göre; Danimarka'da yaz boyunca çok çalışan Emre Mor'un kulüp tesislerinde bir antrenör eşliğinde çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

Celta Vigo'ya yakınlığı ile bilinen Faro De Vigo'da yer alan haberde Emre Mor'un yarın takımla birlikte antrenmanlara başlayacağı ve teknik direktör Oscar Garcia'yı ikna etmesi durumunda takımda yerini sağlamlaştıracağı iddia edildi.

Emre Mor'un Celta Vigo'daki geleceği belirsizliğini korurken genç futbolcu menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildi.

23 yaşındaki oyuncunun bonservisini elinde bulunduran İspanyol temsilcisi Celta Vigo genç yıldızı bir sezon daha kiralamak isterken, Emre'nin de Trabzon'da görev yapmak istediği gelen haberler arasında

Ancak ilk gelen bilgilere göre yönetim, Emre transferine pek sıcak bakmıyor.

Emre Mor geçtiğimiz sezon Galatasaray ve Olympiakos'ta toplamda 19 maça çıkarken gol ve asist katkısı yapamadı.

Emre Mor'un Transfermarkt değeri 800 bin Euro'ya kadar düştü.

Senin için hazırladığımız haberler