Emre Mor'dan Arda Turan açıklaması: "Birçok şey duydum"

14.09.2024 - 17:12 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 17:18

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, Fenerbahçe'nin milli yıldızı Emre Mor'u kadrosuna kattı. Mor, Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan'dan övgüyle bahsetti.

Emre Mor'dan Arda Turan açıklaması: "Birçok şey duydum"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig takımlarından Eyüpspor, Türkiye'de transfer döneminin son günü olan 13 Eylül'de Fenerbahçe'den Emre Mor'u kiralık olarak kadrosuna kattı.

27 yaşındaki A Milli futbolcu, Ekol TV'ye açıklamalarda bulundu. Mor, İstanbul ekibinin teknik direktörü Arda Turan'dan da övgüyle bahsetti. İşte detaylar...

"Tekrar futbola dönmek istiyorum"

"Tekrar futbola dönmek istiyorum" diyen Emre Mor, "Çok mutluyum, çok doğru bir yapı, çok doğru insanlar, çok doğru bir kulübe geldim. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Tekrar futbol oynamak istiyorum. Sadece önüme bakıyorum ve futbol oynamak istiyorum. Kazan-kazan durumu oldu. Bana burada bir şey veriyorlar. Kariyerimin en iyi döneminde değilim ve burada bir şey vermek istiyorum" dedi.

"Hocalığı için birçok şey duydum

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan'dan bahseden Mor, "Arda hocayı, hoca olarak tanımıyorum. Oyuncu ve ağabey halini biliyorum. Geçmişten tanıyorum. Hocalığı için birçok şey duydum. Ömer Bayram ne kadar fantastik bir teknik direktör olduğunu söyledi. Onunla çalışmak için sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

G.Saray'da forma giydi

Daha önce Galatasaray forması giyen Emre Mor, Sarı-Kırmızılı takımla 17 maça çıkarken gol katkısı veremedi.

F.Bahçe karnesi

Son olarak Fenerbahçe'de forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, 49 maçta sahaya çıktı ve 6 gol, 5 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler