Fatih Karagümrük Emre Mor'un bonservisini aldı! 2 yıllık imza

22.04.2022 - 09:51 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 11:13

Fatih Karagümrük forması altında gösterdiği performansla kariyerini yeniden ayağa kaldıran Emre Mor hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük Emre Mor'un bonservisini aldı! 2 yıllık imza

Sezon başında Celta Vigo'dan kiralırk olarak geldiği Fatih Karagümrük'te kariyerinde yeni bir çıkış yakalayan 24 yaşındaki Emre Mor, Süper Lig'de kalıyor.

Karagümrük, Emre Mor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Fatih Karagümrük, Emre Mor'un bonsenvisini aldı. Ertan Süzgün'ün haberine göre İstanbul ekibi Celta Vigo'dan kiraladığı Emre Mor'un satın alma opsiyonunu kullandı ve oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sezon sonunda açıklanacak

Fatih Karagümrük, 24 yaşındaki futbolcunun transferini sezon sonunda açıklayacak.

İlgini Çekebilir
Emre Mor: "O tokatı tüm dünya futbolundan yedim"
Habere Git

Emre Mor'un bu sezonki istatistikleri

Bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla toplam 24 maça çıkan Emre Mor 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi. 24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Kariyerini yeniden ayağa kaldırdı

Futbola doğduğu ülke olan Danimarka'da Nordsjaelland takımında başlayan Emre Mor, 2016'da 9.75 milyon euro karşılığında Borussia Dortmund'a transfer oldu ancak burada bekleneni veremedi. Ertesi yıl 13 milyon euro bedelle La Liga ekibi Celta Vigo'ya katıldı.

Disiplinsiz davranışlarıyla da gündeme gelen Emre Mor, İspanyol ekibinde 52 maçta 2 gol ve 4 asitlik performans sergileyerek bir kez daha beklentilerin altında kaldı. 2019'da Galatasaray'a kiralanan ve burada başarılı alamayan yıldız futbolcu Olympiakos'un yolunu tuttu.

Sezon başında Karamgümrük'e kiralanan 24 yaşındaki futbolcu, İstanbul ekibinde 24 maçta sergelediği 5 gol ve 3 asistlik başırılı performansıyla kariyerinde yeni bir sayfa açtı. 

15 kez milli formayı giydi

Bu sezonki performansıyla yeniden A Milli Takım'a çağrılması muhtemel isimler arasına giren Emre Mor A Milli Takım formasını daha önce 15 kez giyerken 1 kez de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler