Fenerbahçe'de Batshuayi ve Emre Mor, Ümraniyespor Maçı Sonrası Konuştu

Orhan Gülek
23.01.2023 - 22:47 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 22:58

Süper Lig'in 20. haftasında Ümraniyespor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de ilk golü atan Batshuayi ile Emre Mor, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Fenerbahçe'de Batshuayi ve Emre Mor, Ümraniyespor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe'nin Ümraniyespor'u 2-1 yendiği maçta Emre Mor ile Michy Batshuayi arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Karşılaşma sonrası her iki oyuncuda açıklamalarda bulundu.

Batshuayi: "Önemli olan 3 puanı almaktı"

Maç içinde gerilim yaşayan Batshuayi ve Emre Mor, Ümraniyespor maçı sonrası yayıncı kuruluşun röportajına beraber geldi.

İlk olarak söz alan ancak kavgaya değinmeyen Batshuayi, maç sonu şu değerlendirmede bulundu:

"Kritik bir maçtı. En iyi maçımızı sergilediğimizi söyleyemem ama bugün önemli olan şey bana göre 3 puanı almaktı. Eksik noktalarımıza çalışacağız. Bazen iyi performans ortaya koyarsınız bazen de bunun tam tersi. Önemli olan mental olarak güçlü kalabilmek. Önümüzdeki haftalarda en iyi Fenerbahçe'yi göstereceğimizi düşünüyorum. " 

Emre Mor: "Batshuayi, güzel bir gol attı"

Emre Mor ise "İyi bir gol olduğunu söyleyebilirim. Szalai'nin de iyi bir pası vardı orada. Batshuayi de dokunuşla beraber topu önüne aldı ve kaleciyi geçerek golünü attı. Güzel bir gol." dedi.

İlgini Çekebilir
Ümraniye attı Fener güldü
Habere Git

"Michy ile aramda herhangi bir problem yok"

Batshuayi ile yaşanan tartışma hakkında da konuşan Emre Mor, "Biz futbolcular sahada futbol oynarken adrenalimizin yükseliyor, duygusal olarak yüksek noktalara çıkabiliyorsunuz. Ve neticesinde de bu tip şeyler olabiliyor. Benim Michy ile aramda herhangi bir problem yok. Biz gayet iyi anlaşan iki oyuncuyuz. Yarın zaten yine beraber olacağız, yine arkadaşlığımızı devam ettireceğiz. Bu benim tarafımdan ciddiye alınacak bir şey değil." dedi.

Ne olmuştu?

Fenerbahçe-Ümraniyespor müsabakasında sarı-lacivertli futbolcular Batshuayi ve Emre Mor'un tartışması dikkat çekti. Müsabaka anında ikili arasında gergin anlar yaşanırken İrfan Can Kahveci araya girerek iki futbolcuyu sakinleştirdi.

57. dakikada Fenerbahçe'nin başarısız sonuçlanan atağı sonrası Batshuayi'nin tepki gösterdiği Emre Mor takım arkadaşına gülerek karşılık verdi.

Senin için hazırladığımız haberler