Emre Mor'un satın alma opsiyonu zorunlu mu? Menajeri açıkladı...

31.07.2019 - 18:21 | Son Güncellenme: 31.07.2019 - 15:28

Galatasaray, Celta Vigo'dan Emre Mor'u kiralık olarak kadrosuna kattı. Peki Emre Mor'un satın alma opsiyonu zorunlu mu? Menajeri açıkladı...

Emre Mor'un satın alma opsiyonu zorunlu mu? Menajeri açıkladı...

Galatasaray, Celta Vigo'dan Emre Mor'u kiralık olarak kadrosuna kattı. Genç futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran menajerlik şirketinin CEO'su Erik Alonso, Radyospor'a bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Satın alma opsiyonunun zorunlu olmadığını belirten Erik Alonso'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Satın alma opsiyonu ne kadar?"

Galatasaray bu transferi bitirdi. Hepimiz bu transferin bitmesini istiyorduk. Galatasaray 1 milyon Euro kiralama bedeli ödeyecek. Satın alma opsiyonun miktarını ben size söyleyemem. Ancak satın alma opsiyonu zorunlu değil. Galatasaray bunun için oyuncunun performansına bakacak.

"Fatih Terim ne yapacağını biliyor"

Emre Mor, başarılı olabilmek için kaliteye sahip. Fatih Terim onun gibi oyuncuları başarılı kılmak adına ne yapacağını biliyor. Ben Galatasaray'dan bu sene Emre Mor diye bir yıldızın dünya sahnesine çıkacağını düşünüyorum.

"Beklentilere cevap vermesini umuyorum"

Emre Mor'un bana yazdığı tweetin sebebi kişisel bir durum. Emre'yle yaşadığım olay ayrı bir mesele. Buna değinmek istemiyorum. Emre futbol dışı bazı sebeplerden dolayı Celta Vigo'da kadro dışı kaldı. Şimdi yeni bir döneme başlıyor. Emre'nin bundan sonra aklını sahaya vermesi gerekiyor. Fatih Terim bunu sağlayacak teknik direktör. Kulüpler düzeyinde anlaşma tamam. Galatasaray taraftarı ondan çok şey bekleyecektir. Emre'nin Galatasaray taraftarlarının beklentilerine cevap vermesini umuyorum.

Senin için hazırladığımız haberler