Emre Sakçı: "Yabancı hayranlığını kırmaya çalışıyoruz"

20.11.2020 - 20:29 | Son Güncellenme: 20.11.2020 - 20:30

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'nin rekortmen milli yüzücüsü Emre Sakçı; Macaristan'daki turnuva süreci, Olimpiyat hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Sakçı, "Çok da güzel dereceler aldık. Bekliyorduk açıkçası. Yabancı hayranlığını kırmaya çalışıyoruz" dedi. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin rekortmen milli yüzücüsü Emre Sakçı; Macaristan'daki turnuva süreci, Olimpiyat hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Sakçı, Emre Sakçı: "Yabancı hayranlığını kırmaya çalışıyoruz" dedi. 

"Çok güzel dereceler aldık"

beIN Sports'un konuğu olan Sakçı, Macaristan'daki turnuva süreci hakkında konuştu. Sakçı, "Pandemi döneminde bir süre yüzemedik. Sezon için tereddütlerim dahi oldu. Hocam Türker Oktay hep 'Rahat ol' dedi. Çok da güzel dereceler aldık. Bekliyorduk açıkçası... O bekliyordu da benim kafamda bir 'acaba' vardı" dedi.

"Yabancı hayranlığını kırmaya çalışıyoruz"

Olimpiyat hedefleri hakkında açıklamalarına devam eden Sakçı, "Ailemle birlikte benim ve hocamın da yıllar önce koyduğu olimpiyat hedefi bizi buluşturdu. Kendimizden emindik, bunu da ispatladık. Yabancı hayranlığını kırmaya çalışıyoruz, bunu yapabilecek birçok genç sporcumuz var. Hiçbir eksiğimiz yok" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler