Emre sonrası dümene geçecek isim belli! Kaptan...

10.06.2020 - 09:19 | Son Güncellenme: 10.06.2020 - 09:23

Gelecek sezon Fenerbahçe'de kaptanlık yapacak isim merak konusu olmuştu. Sarı-lacivertlilerde Emre Belözoğlu'ndan sonra dümene geçecek ismin Serdar Aziz olacağı gündemde.

Emre sonrası dümene geçecek isim belli! Kaptan...

Fenerbahçe'de gelecek sezon kimin kaptan olacağı sorusu sıkça sorulmuştu. Emre Belözoğlu futbolu bırakınca kim kaptan olacak? Hangi isimler öne çıktı? İşte yanıtı... 

Emre Belözoğlu futbolu bırakacak

Fenerbahçe'de birinci kaptan pozisyonunda olan Emre Belözoğlu, sezon sonunda futbolu bırakacak ve profesyonel yönetici kadrosunda görev yapacak.

Serdar Aziz ismi öne çıktı

İkinci kaptan Hasan Ali Kaldırım ile yollar ayrılacak. Sözcü'nün haberine göre; sarı-lacivertli takımda boşalacak kaptanlık görevi için Serdar Aziz'in ismi ön plana çıktı.

Kaptanlığı Ozan Tufan ile paylaşacak

Tecrübeli savunmacı, pazubandı Ozan Tufan ile paylaşacak. Serdar Aziz savunmayı organize ederken saha içinde de takıma liderlik yapacak. 29 yaşındaki başarılı oyuncunun hedefi, EURO 2021'de milli formayı giymek…

Hücumun da bir parçası 

Sarı–lacivertliler savunmanın son dönemdeki değişmezi olan Serdar Aziz aynı zamanda hücumdaki katkısıyla da öne çıkıyor. Deneyimli yıldız, Vedat Muriç ve Max Kruse'nin ardından 4 golle en skorer üçüncü isim konumunda.

Serdar Aziz: "Her maçı kazanabilecek güçteyiz"

Lugano'dan sonra (2010-11 sezonunda 8 gol) Kanarya'da son 9 sezonun en golcü stoperi olan Serdar Aziz'in zaman zaman takım toplantılarında söz aldığı ve “Fenerbahçe için imkânsız diye bir şey yoktur. Her maçı kazanabilecek güçteyiz ve o kadroya sahibiz” dediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler