Acun Ilıcalı: Emre Belözoğlu ve Arda Turan'ı Survivor'a al, televizyon karşısına geç izle

Burak Alaca
18.11.2023 - 19:37 | Son Güncellenme: 18.11.2023 - 20:02

Televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor'a eklemek istediği eksi futbolcular ve sahibi olduğu Hull City'nin milli yıldızı Ozan Tufan hakkında konuştu.

Acun Ilıcalı: Emre Belözoğlu ve Arda Turan'ı Survivor'a al, televizyon karşısına geç izle

AJANSSPOR-HABER

İş insanı ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yeni bir kulüp satın almak için araştırma yaptıklarını söylerken; Ozan Tufan'ı övdü, Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun Survivor ihtimali için de "Geç televizyonun karşısına izle" dedi. 

Yunanistan'dan takım almak istiyor

Türk iş insanı ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yeni bir kulüp satın almak istediklerini söyledi. Asist Analiz YouTube kanalında araştırmalarının devam ettiğini kaydeden Ilıcalı, "Hull City operasyonumuzu destekleyecek kulüp alma çalışmalarımız devam ediyor. İrlanda'nın buna uygun olmadığına karar verdik. Daha ara bir ligden takım alacağız. Bir iki ülke alternatifimiz var. Birinci sırada Yunanistan var" ifadelerini kullandı. 

"Ozan Tufan bizim için Allah'ın bir lütfu"

Hull City forması giyen Ozan Tufan için "Bizim için Allah'ın bir lütfu" diyen Acun Ilıcalı, "Ozan'ın hayranıyım. Türkiye'de zor günler geçiriyordu. 20, 30 milyon olabilecek futbolcuyu doğru yerde yakalamak çok önemli. Fenerbahçe'de kadro dışı kalınca değeri düştü ama çocuk aynı çocuk. Başka kulüplere de satılabilecekken bizi tercih etti, sağ olsun başkanımız da öyle uygin gördü" şeklinde konuştu. 

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı: Futbol tarihine geçmek istiyorum
Habere Git

"Rıza Çalımbay, Beşiktaş için bir şans"

Beşiktaş'a 18 yıl sonra teknik direktör olarak dönen Rıza Çalımbay'ın Siyah-Beyazlılar için bir şans olduğunu söyleyen Ilıcıalı, "Rıza hoca çok değerli bir insan. Kariyerinde Türkiye'yi rahatsız etmiş hiçbir hareketi yoktur. Beşiktaş için bir şans. Çevremdeki herkes teknik direktör oldu. Burak Yılmaz daha çok başında. Biraz toz toprak yemekte fayda var. Şöyle bir görüşüm var; iyi futbolculardan iyi hoca zor olur. Yıldız futbolculardan iyi hocalar pek çıkmaz. 9 numaradan, 10 numaradan, yıldız oyuncudan çok zor hoca olur" diye konuştu. 

"Exxen'deki teknik arızalar bizim elimizde olmuyor"

Exxen'de yaşanan teknik arızaların kendilerinden kaynaklı olmadığını belirten Ilıcalı şu ifadeleri kullandı, "Teknik arızalar bizim elimizde olmuyor, üzgünüm. TV8.5 kanalımız sayesinde ise aksaklık olduğunda izleyicilerimizi orada karşılayabiliyoruz. Herkesten özür diliyorum. Bu konuda da hataların tekrar yaşanmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Exxen'i elimizden geldiğince zenginleştirmeye çalışıyoruz fakat şu an maç yayınlarımız da yeterli 

"Fenerbahçe başkanlığını düşünmüyorum"

Fenerbahçe başkanlığını düşünmediğini ancak ileride neler olacağını bilmediğini söyleyen Türk iş insanı Acun Ilıcalı, "Şu an başkanımız var. Ona inanıyoruz ve güveniyoruz. Gelecekte ne olur bilmiyorum ama şu an tek hayalim başkanımızın şampiyonluğunu görmek" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Acun bıraktı Shelbourne Avrupa kupalarına katıldı
Habere Git

"Emre ve Arda'yı Survivor'a al, televizyon karşısına geç izle"

Süper Lig'de görev almış hangi futbolcuları Survivor programına götürmek isteyeceği sorulan Ilıcalı, "Emre Belözoğlu ile Arda Turan'ı al, televizyonun karşısına geç izle. Sunmama bile gerek yok ondan sonra" yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler