Ümraniyespor'da Mustafa Gürsel'den Emre Demir ve Siraçhan Nas Açıklaması

Orhan Gülek
20.10.2023 - 09:26 | Son Güncellenme: 20.10.2023 - 09:30

Ümraniyespor'da Mustafa Gürsel, 1. Lig’in 9. haftasında evinde karşılaşacakları Manisa FK maçı ve başarılı oyuncularından Emre Demir ile Siraçhan Nas'la ilgili konuştu.

Ümraniyespor'da Mustafa Gürsel'den Emre Demir ve Siraçhan Nas Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında sahasında Manisa FK'yı konuk edecek olan Ümraniyespor'da teknik direktör Mustafa Gürsel, kulübün hedefleri, Emre Demir ve Siraçhan Nas'la ilgili açıklamalarda bulundu. 

"Milli arada Emre ve Siraçhan'ı tanıma imkanı buldum"

Radyospor'da Simay Trafo'nun sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mustafa Gürsel, "Milli ara takımımıza iyi geldi. Takımımızla kamp süreci geçirmemiştik bu arada onu telafi ettik. Hafta sonunda Manisa FK'yı konuk edeceğiz, hedefimiz 3 puan. Emre Demir ve Siraçhan Nas ikisi de değerli futbolcu. Milli arada Emre ve Siraçhan'ı tanıma imkanı buldum. İkisi de takımımızın değerli oyuncuları arasında, amacımız iki oyuncumuzu geliştirmek ve ülke futboluna kazandırmak. Bundan sonraki süreçte Emre Demir ve Siraçhan daha fazla süre alacaklardır." dedi.

"Emre Demir uzun yıllar ülke futboluna katkı sağlayacak"

Emre Demir'in henüz 19 yaşında olduğuna vurgu yapan Gürsel, "Emre çok yetenekli ancak oynamaya ihtiyacı var. Emre'ye bu alanı oluşturursak kendini geliştirecektir. Emre Demir uzun yıllar ülke futboluna katkı sağlayacaktır. Emre'den memnunum. Amacımız takım olarak seyredenlerin keyif alacağı bir takım oluşturmak, yapabileceğimizin en iyisini yapmak istiyoruz. Lig sıralamasına bakmıyoruz, bu sıralamanın üzerinde olacağımıza inanıyorum. Adım adım üst sıralara yükselen bir takım olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Okan Buruk'un sözleşmesi uzatıldı
Habere Git

Fenerbahçe, Emre Demir'i kiralık gönderdi

Fenerbahçe, Emre Demir'i de 1. Lig'e yolladı. Sarı Lacivertliler, 19 yaşındaki orta sahası Emre'nin sezon sonuna kadar Ümraniyespor'a kiralandığını duyurmuştu.

Galatasaray da Siraçhan Nas'ı gönderdi

Galatasaray ise Osmaniyespor'dan renklerine bağladığı genç futbolcu Siraçhan Nas'ı 1 yıllığına Ümraniyespor'a göndermişti.

Senin için hazırladığımız haberler