Beşiktaşlı Emrecan Uzunhan Saldıran Y.D.'de Kesici Alet Vardı

23.07.2023 - 16:38 | Son Güncellenme: 23.07.2023 - 16:46

Yaşadığı trafik kazasında Y.D. isimli bir sabıkalının saldırısına uğrayan Beşiktaşlı Emrecan Uzunhan, saldırganın elinden kesici bir alet olduğunu söyledi. İşte detaylar.

Beşiktaşlı Emrecan Uzunhan Saldıran Y.D.'de Kesici Alet Vardı

AJANSSPOR-ÖZEL HABER

Futbol dünyasını sarsan ve ilk olarak Ajansspor'un duyurduğu Beşiktaşlı Emrecan Uzunhan'ın uğradığı saldırıya dair yeni detaylar ortaya çıktı.

İstanbul Bakırköy'de dün maddi hasarlı bir trafik kazası yapan Emrecan Uzunhan, kendisine arkadan çarpan aracın sürücüsünün saldırısına uğrayarak hastanelik oldu.

Sahalardan 4 ay uzak kalacak

Hamstring kaslarında yırtılma meydana gelen 22 yaşındaki stoper, Acıbadem Hastanesi'nde bugün ameliyat olacak. Dün ilk belirlemelere göre sahalardan 4 ila 6 ay arasında uzak kalma ihtimali bulunduğu söylenmişti. Ancak bugün elde ettiğimiz bilgiye göre bu süre 3 ila 4 arası olacaktı.

Peşinden gidip benzinlikte saldırdı

Yaşanan trafik kazasından sonra yakındaki bir benzinliğe giden Emrecan Uzunhan'ı takip eden Y.D. isimli kişi, tekme tokat saldırdı. Saldırı anları benzin istasyonunun kameralarınca da tespit edildi. Ajansspor'un ulaştığı yeni bilgiye göre saldırgan Y.D.'nin elinde kesici bir alet de bulunuyordu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaşlı futbolcu saldırıya uğradı 6 ay yok!
Habere Git

Emrecan Uzunhan: "Kesici alet vardı"

Genç futbolcu Emrecan Uzunhan'ın 11 ayrı suçtan ötürü sabıkası bulunan Y.D.'nin saldırısından bir nevi ucuz kurtulduğu da söylenebilir. Aldığımız bilgiye göre Emrecan, ailesine olayla ilgili bilgi verirken şu ifadeleri kullandı:

"Elinde kesiciye benzer bir şey tutuyordu. O yüzden kendimi geri çektim."

Saldırgan Y.D. gözaltında 

Saldırıya saldırıyla karşılık vermek yerine kendisini korumayı önceleyen Emrecan Uzunhan'ı yere deviren Y.D. olaydan kısa süre sonra polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Emrecan Uzunhan ameliyat olacak

Dün Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada Emrecan Uzunhan'ın saldırı sonucunda yaralandığı belirtilerek, "MR görüntülemesi neticesinde, uyluk arka adale grubu tendon yapışma bölgesinde (biseps femoris, semimembranosus) 4. derece hasar saptanan oyuncumuzun cerrahi tedavisine başlanmıştır." denildi. Oyuncu bugün ameliyat edilecek.  

Senin için hazırladığımız haberler