Emre Belözoğlu'ndan Kerem Aktürkoğlu'na Cevap!

Akın Ungan
01.07.2022 - 12:19 | Son Güncellenme: 01.07.2022 - 12:31

Medipol Başakşehir'de geçirdiği yılları kayıp olarak anlatan Kerem Aktürkoğlu'na Emre Belözoğlu'ndan cevap geldi. Emre, "Kerem gibi kulüpleri şikayet etsem 250 sayfalık kitap yazarım" dedi.

Emre Belözoğlu'ndan Kerem Aktürkoğlu'na Cevap!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun geçtiğimiz haftalarda Başakşehir'de geçirdiği yıllar hakkında Vole'ye yaptığı konuşmaya cevap verdi.

"Kerem Aktürkoğlu gibi kulüpleri şikayet etsem 250 sayfalık kitap yazarım"

Kerem Aktürkoğlu'nun Medipol Başakşehir dönemi hakkında "4 yılım çalındı" ifadeleri hakkında Vole YouTube kanalına konuşan Emre Belözoğlu, "Ben de Kerem Aktürkoğlu gibi kulüpleri şikayet etsem 200-250 sayfalık kitap yazarım. Zannetmesin ki o sıkıntıları sadece o yaşadı." dedi.

"Panikti, çok top kaptırıyordu"

O dönem Medipol Başakşehir'de Kerem Aktürkoğlu ile takım arkadaşı olan Emre Belözoğlu, "Kerem'in ne yaşadıklarını bilmiyorum. Açıkçası o dönem güçlü bir takım vardı fakat daha dış etkenlerden etkilenen oyuncu imajı vardı. Panikti, çok top kaptırıyordu. Kiralanma süreçleri oldu vs. Bugün birçok teknik adam veya futbolcu sıkıntılar yaşamıştır." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe ile G.Saray arasında ikinci transfer kapışması! Abdülkerim'in ardından...
Habere Git

"Onlarla hesaplaşacağım, bunları unutmadım bakış açısını kullanmaması gerek"

Sözlerine devam eden Emre Belözoğlu, "4 sene derken neyi kastetti bilmiyorum. Ben de anlatsam Kerem Aktürkoğlu kadar 250 sayfalık kitap yazarım. Zannetmesin ki sıkıntıları bir tek o yaşadı. Mesleki olarak bir yerlere gelmiş birçok insan sıkıntılar yaşamıştır. Bu hatayı yapmış bir ağabeyi olarak söyleyeyim. Konuşurken 'Onlarla hesaplaşacağım, bunları unutmadım' bakış açısını kullanmaması gerek." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler