Emrullah Şalk gündeme oturdu! O tweetler...

28.11.2017 - 20:04 | Son Güncellenme: 28.11.2017 - 20:04

Emrullah Şalk gündeme oturdu! O tweetler...

Manisaspor kalecisi Emrullah Şalk, Beşiktaş'a 9-0 yenildikleri Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçının ardından göz yaşlarına hakim olamazken, attığı eski tweetler dolayısıyla da gündeme oturdu.

Emrullah 2012'de İçinde "8-0" içeren bir tweet attı. Beşiktaş taraftarından, Liverpool karşısında alınan mağlubiyeti hatırlattığı için ise tepki gördü ve bu tweet'leri daha sonra sildi. Ancak Emrullah'ın bu tweet'leri Beşiktaş'ın Liverpool mağlubiyetini hatırlatmak ya da dalga geçmek için değil, arkadaşını playstation'daki futbol oyununda 8-0 yenmesinden dolayı attığı ortaya çıktı.

Ancak tecrübeli kalecinin tweet'leri silmesi yanlış anlaşılmalara sebep oldu. Emrullah'ın başka arkadaşlarıyla 'mention'laşarak yazdıkları ise işin gerçeğinin sadece konsol oyunundan ibaret olduğunu ortaya çıkardı. 

Fanatik

Öte yandan Emrullah’ın yaşanan gelişmelerin ardından yakın çevresine, "Twitter’da yaşadığım yazışma 2012 yılında arkadaşımla yaşadım playstation oyunundan sonraki şakalaşmamızdı, Beşiktaş’a karşı bir gönderme değildi. Bu tür şeyler benim kişiliğime ters şeyler" dediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler