En büyük hatam Fenerbahçe’ydi! Golcü futbolcudan şaşırtan sözler…

22.02.2021 - 17:47 | Son Güncellenme: 22.02.2021 - 17:54

Son dakika haberleri… Sarı-lacivertlierin eski golcüsü Islam Slimani, Fenerbahçe'de oynadığı dönem ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cezayirli yıldız kadro dışı kaldığı günlerden Ersun Yanal’ın tutumuna dek pekçok konuda konuştu. İşte ayrıntılar…

En büyük hatam Fenerbahçe’ydi! Golcü futbolcudan şaşırtan sözler…

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Fenerbahçe’de Ali Koç döneminin en büyük transfer fiyaskoları afrasında gösterilen Islam Slimani, sarı-lacivertli kulüp hakkında olumsuz ifadeler kullandı. BBC Sports’a röportaj veren Cezayirli forvet, “Kariyerimin en kötü hatırası Fenerbahçe’de oynamamdı” dedi.

"Bir sabah kadro dışı kaldım"

Slimani, ligimizde geçirdiği günleri şöyle anlattı: “2018 yazında Türk takımı Fenerbahçe'ye geldiğimde her şey yolundaydı ve kariyerim benim için iyi gidiyordu. Ama bir sabah, teknik direktör Ersun Yanal’ın kadro dışı kararı ile karşılaştım. Beni ve vatandaşım Yassine Benzia’yı ikna edici olmayan bir sebeple takım dışında bıraktılar.

"Ne oynattılar ne sattılar"

Benim kiralık bir oyuncu olduğumu ve bu yüzden gelecek yıl takımda olmayacağım için idmanlara çıkamayacağımı söylediler. Oysa ocak ayında teklifler vardı ancak ayrılmama izin vermediler. Açık söylemek gerekirse, Fenerbahçe'de futbol oynamak kariyerimin en kötü anısı oldu." 

"İntikam duygusuyla doldum"

Slimani ülkemizden ayrıldıktan sonra yaptığı çıkışı da Fenerbahçe’de yaşadığı kötü günlerden sonra “intikam” duygusuyla motive olmasına bağladı. Cezayirli oyuncu, “2018 yazında Monaco'ya gittim ve benim için önceki acılarımdan kurtulma açısından başarılı bir deneyimdi” yorumu yaptı.

Fenerbahçe'yle ligde 1 gol attı

Halen Fransızların güçlü ekibi Olympique Lyon’un formasını giyen 32 yaşındaki santrfor bu sezon 8 maçta 1 gol kaydetti. Islam Slimani Fenerbahçe’de ise ligde sadece bir gol atarken, diğer golerinden 3’ünü UEFA Avrupa Ligi, 1’ini de Ziraat Türkiye Kupası’nda bulmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler