"En büyük hedefim Avrupa'da kupa kazanmak"

12.08.2017 - 20:43 | Son Güncellenme: 12.08.2017 - 20:43

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Cnntürk kanalında yayınlanan 5N1K programında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

"Dünya kulüpleri 1990lı yıllarda gitmiş Çin pazarına onlardan taraftar almak zor ama biz müslümanız. Malezya, Endonezya gibi pazarlar var. " 

"Her oyuncunun her takımda arkadaşları var. Burada huzur var, inanılmaz bir taraftarı var, inanılmaz bir stadyum var ve mutlu bir ortam var. Daha yüksek bedelle gidenler dönmek istiyor. "

"TFF'den Şenol Güneş'e yapılan teklifin aynısı Abdullah Avcı'ya da yapılmış, oradan da aynı cevabı almışlar"

"Türkiye artık bir şehir toplumu. Bugün bir yerden bir yere gitmek bir saat. Büyük şehirler var, trafik var. Bir çocuğun spora gitmesi sorun oluyor. Ne zaman ders çalışacak, ne zaman spor yapacak. Dolayısıyla oyuncu çıkarmak zor. Aynı genetikten Almanya'da yetiştiriyor. Bu işi okullara yaymak lazım. Bizde genç oyuncuların oynaması zor. Büyük oyuncular karşısında kadroya girmesi zor. Biz şimdi kulüp satın almak istiyoruz. Yetiştirdiğimiz oyuncuları oynatamıyoruz. Yurtdışında kulüp satın almak istiyoruz. Bu takımı yönetmek zor tabii. İnsan gücü sıkıntısı çekiyoruz bu alanda. Kolay değil bir çok vasıflarının olması lazım. "

"Anadolu Efes ile anlaşmak istedik ama olmadı. Biz artık kendi tarafımızda devam ediyoruz. "

"Gelir gelmez tüzük değişikliği yapmıştım. Şimdi ikinci dönemdeyim. Bırakabilirim tabii ama karar vermedim. Benim en büyük hedefim Avrupa'dan kupa kazandırmak. Sezon başlıyor, bizi yine erkenden şampiyon ilan ettiler ama zor bir sene olacak."

 

 

Senin için hazırladığımız haberler