"En büyük transfer Mesut Özil"

18.01.2021 - 19:33 | Son Güncellenme: 18.01.2021 - 19:36

Arsene Wenger, Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferini beIN Sports'a değerlendirdi. Fransız futbol adamı, "Şu dönemde pek fazla transfer gerçekleştirilmiyor. Bu transfer güncel olarak Ocak ayı transfer döneminin en büyük transferi durumunda" şeklinde konuştu. İşte detaylar...

"En büyük transfer Mesut Özil"

Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferi dünya basınında büyük yankı buldu. Fransız teknik direktör Arsene Wenger de bu transferin Ocak ayında şu ana kadar yapılan en önemli transfer olduğunu vurguladı.

Bir dönem Arsenal'da Mesut Özil'in teknik direktörlüğünü yapan Wenger, beIN Sports'a yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu:

"Sizin adınıza böyle bir transferi duyurmanın oldukça zevkli olduğunu düşünüyorum. Şu dönemde pek fazla transfer gerçekleştirilmiyor.

Bu transfer güncel olarak Ocak ayı transfer döneminin en büyük transferi durumunda. Çünkü futbol dünyası şimdilerde biraz sessiz. Bu, ligde güçlü bir konumda bulunan Fenerbahçe için güzel bir haber. Mesut, şampiyonluğu kazanma konusunda iddialı olan takımı için yapbozun bir parçası olabilir."

"Türk bağı olduğunu hissedebiliyordum"

Mesut Özil'in Süper Lig'e her zaman ilgisi olduğunu vurgulayan Fransız futbol adamı, "Onun her zaman Arsenal'de olmasını istedim. Fakat her zaman için güçlü bir Türk bağı olduğunu hissedebiliyordum. Ailesiyle, menajeriyle, babasıyla tanıştım, bu sayede Türkiye ile güçlü bir ilişkisi olduğunu gördüm. Aynı zamanda Süper Lig'e de büyük bir ilgisi vardı" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler