En kötüsü Karabükspor! Tek galibiyet Tudor ile!

27.05.2017 - 23:23 | Son Güncellenme: 27.05.2017 - 23:23

AJANSSPOR DETAY HABER  -  Spor Toto Süper Süper Lig’de 34 haftalık periyotta en kötü deplasman takımı Kardemir Karabükspor olacak. Şu ana kadar sadece deplasmanda 6 puan toplayabilen Karabükspor, iç sahada ise bambaşka bir görüntü çizdi.

Karabükspor, kendi evinde 32 haftalık periyot baz alındığında topladığı 33 puanla, üçüncü sırada yer alan Fenerbahçe’den bile daha fazla puan toplamış durumda. 33 maç oynayan sarı-lacivertliler, Kadıköy’de 30 puan elde edebilmişti.

Bu arada, Karabükspor’un tek deplasman galibiyetini lige veda eden Adanaspor’a karşı, şu anda Galatasaray'ın başında olan Igor Tudor yönetiminde alması da dikkat çekiyor.

Zorlu bir deplasmanları var...

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek olan Karabükspor, ligde son hafta ise Akhisar Belediyespor deplasmanında gidecek.

Teknik direktörlüğünü Zoran Barisic’in yaptığı Karabükspor, Okan Buruk ile birlikte flaş sonuçlara imza atan Akhisar’ı yense bile, deplasmanda topladığı puan anlamında 9’u geçemeyecek ve “ligin bu sezonki en kötü deplasman takımı” olmaktan kurtulamayacak.

Öte yandan Karabükspor’un, dış sahada 10 puan toplayan ve küme düşmesi kesinleşen Adanaspor’dan daha az puan almış olması da farklı bir ayrıntı olarak göze çarpıyor.  

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ...

Senin için hazırladığımız haberler