Enduro Şampiyonası 5. ayak yarışı için start verildi..

23.10.2015 - 17:44 | Son Güncellenme: 23.10.2015 - 17:44

Uluslararası Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonası’nın Düzce'de düzenlenecek 5. ayak yarışının sembolik startı verildi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu, Düzce Valiliği, Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Kaynaşlı Belediyesi tarafından, Kaynaşlı ilçesinde hazırlanan pistte, 9 ülkeden toplam 87 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek organizasyon öncesi tören düzenlendi. 

Anıtpark Meydanı'ndaki törende konuşan Düzce Valisi Ali Fidan, hafta sonu gerçekleştirilecek yarışlar öncesinde vatandaşlara yönelik gösteri etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Yarışların kentin tanıtımına katkı sağlayacağını ifade eden Fidan, "Kentimizi tanıtmak için turizm, doğa ve sporu ön plana çıkarmak istiyoruz. Özellikle Kaynaşlı'yı doğa sporlarının merkezi haline getirmek istiyoruz. Kaynaşlı'da, uzmanların gözetiminde Türkiye'nin en güzel pistlerinden birini yaptık. Önemli olan bu pistlerde daha farklı turnuvaları düzenlemektir" ifadelerini kullandı.

Sporcular, Vali Fidan'ın verdiği sembolik startın ardından sıralama turu attı. Beşinci ayak yarışları yarın ve 25 Ekim Pazar günü yapılacak.

Senin için hazırladığımız haberler