Enes Ünal: "En iyi dönemimdeyim"

29.04.2021 - 16:43 | Son Güncellenme: 29.04.2021 - 16:46

İspanya Futbol Ligi La Liga’da Getafe formasıyla son 2 maçında 3 gol atan Enes Ünal, sezonun en formda döneminde olduğunu söyledi.

Enes Ünal: "En iyi dönemimdeyim"

AJANSSPOR-HABER

La Liga’daki temsilcimiz Enes Ünal, İspanyol basınının sorularını yanıtladı. Kovid-19 ve sakatlık sorunlarından kendi ritmini yakalamakta zorlandığını anlatan milli futbolcu, "Sonunda en iyisini sahada vermeye başladım. Şu anda kendimi iyi hissediyorum. En iyi dönemimde olduğumu söyleyebilirim" dedi.

Enes La Liga'da kalmak istiyor

Getafe'de alışma döneminin bittiğini ve artık başarılara odaklandığını söyleyen genç forvet, "Burada çok mutluyum. Umarım ben de takımım da La Liga'da uzun yıllar kalmaya devam ederiz. Bu takımın kalitesine ilişkin kimsenin şüphe duyacağını sanmıyorum. Getafe'nin La Liga'da kalacağından hiçbir zaman şüphe duymadım. Rahatım" şeklinde konuştu.

Enes Ünal'dan seyirci mesajı

Enes, İspanya’da sezon sonuna doğru bazı maçların seyircili oynanması ihtimaliyle ilgili bir soruya ise, "İnşallah. Seyircisiz oynamak gerçekten üzücü. Aynı enerjiyi yakalayamıyorsunuz. Her maç aynı şey. Seyircisiz, heyecansız, sanki hep aynı maçları oynuyorsunuz. İnşallah taraftarlar en kısa sürede tribünlere döner" diye cevap verdi.

Bu sezon 4 gole ulaştı

20 takımın mücadele ettiği ve son 3 takımın küme düşeceği ligde, Getafe bitime 5 hafta kala 34 puanla 15. sırada yer alıyor. Son 2 maçında biri Barcelona’ya olmak üzere 3 gol atan Enes Ünal ise ligde 4 kez fileleri havalandırdı.  

Senin için hazırladığımız haberler