Milli Futbolcu Enes Ünal, Getafe'de Ayın Oyuncusu Seçildi

Akın Ungan
15.03.2023 - 23:24 | Son Güncellenme: 15.03.2023 - 23:29

Son dakika haberleri | La Liga ekiplerinden Getafe'de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, ayın futbolcusu seçildi. İşte tüm detaylar...

Milli Futbolcu Enes Ünal, Getafe'de Ayın Oyuncusu Seçildi

İspanya La Liga kulüplerinden Getafe'de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, takımında ayın futbolcusu oldu.

Getafe'nin sponsor markası tarafından, taraftarların oylarıyla seçilen ayın futbolcusuna layık görülen Enes Ünal, kulübünün resmi sitesinde açıklamalarda bulundu.

"Taraftarların bana layık gördüğü bu ödüle karşılık vermeye çalışıyorum"

Enes, "Taraftarların bana layık gördüğü bu ödüle her zaman sahada karşılık vermeye çalışıyorum. Sahada gerek kendim gerekse takım için en iyisini verebilmek için kendimi daha geliştirecek çalışmalara odaklanıyorum" dedi.

"Bizim için her maç final"

Ligde kalma mücadelesi veren Getafe'nin kendisiyle aynı durumda olan Sevilla ile 19 Mart pazar günü sahasında oynayacağı maçı da değerlendiren Enes, "Bizim için her maç final. Ben kişisel olarak son 5 yıldır, çok zor olan bu ligde kalmak için bu maçları oynuyorum. Pazar günü çok güzel bir final bizi bekliyor." şeklinde konuştu.

Krallıkta 2. hedef kulübün en golcüsü olmak

Bu sezon Getafe'nin gollerin yarısını atan, 12 golle takımın en golcü, La Liga'nın da gol krallığı yarışında Robert Lewandowski'den sonra ikinci sıradaki ismi olan Enes, kulüp tarihinin en fazla gol atan futbolcusu olma yolunda ilerliyor.

Getafe'de üç sezonda toplam 32 golü olan Enes'in önünde sadece Angel Rodriguez (36) ve Manu del Moral (37) bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler