Enes Ünal'ın geleceği belli oldu! İşte döneceği tarih!

26.12.2017 - 14:19 | Son Güncellenme: 26.12.2017 - 14:19

İspanya’da Levante forması giyen milli futbolcu Enes Ünal’ın kaderi belli oldu. Golcü oyuncu, yeniden Villarreal’e dönüyor.

La Liga’nın ilk yarısında Levante’ye kiralık olarak gönderilen Enes Ünal, Villarreal’in kampına katılacak. Yayıncı kuruluş beIN Sports’un haberine göre Enes, 29 Aralık’ta kampa katılacak.

Performansı

Enes Ünal, bu sezon Villarreal formasıyla 6'sı lig 3'ü Avrupa Ligi olmak üzere 9 maça çıkarken 1 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. Genç forvet, bu performansı ligin geri kalan kısmını geçirdiği Levante ile 7 maçta yakaladı.

20 yaşındaki golcü, Bursaspor’da parladıktan sonra Manchester City'e transfer olmuş; Genk, NAC Breda ve Twente formalarını kiralık olarak giydikten sonra Villarreal’in yolunu tutmuştu. Enes Ünal, takımdaki sakatlıklar nedeniyle özel izinle transfer dönemi sona ermesinin ardından Levante'ye kiralanmıştı. 

Kariyerinin en parlak dönemini geçen sezon kiralık olarak giydiği Twente formasıyla geçiren Enes, görev aldığı 33 maçta 19 gol 3 asist ile 22 gole doğrudan katkıda bulunmuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler