'Enes Ünal ve Arda Turan ilham kaynağımız'

20.04.2017 - 15:15 | Son Güncellenme: 20.04.2017 - 15:15

AJANSSPOR ÖZEL-Fenerbahçe'den devre arası transfer döneminde Büyükşehir Gaziantepspor'a kiralanan Ramazan Civelek, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

'Hüseyin hoca takıma etki sağladı'

Büyükşehir Gaziantepspor'a geliş sürecinden bahseden Ramazan Civelek, "Büyükşehir Gaziantepspor'da her şey güzel gidiyor. Hüseyin Kalpar hocanın gelmesi takıma etki sağladı. Takıma verdiği etki olumlu yansıyacak. Genç yaşımdayım ama sorumluluktan kaçmadım.Takımımda da  sorumluluk almaktan kaçmyorum. Ligde kalırsak her şey güzel olacak. Takım içinde herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Yönetim, taraftar, hoca ve oyuncular bu tablodan bu takımı kurtaracak" dedi.

'Yurt dışı planım var'

Kariyer planlamasıyla ilgili olarak ise Civelek, "Benim Fenerbahçe'de 2020 yılına kadar sözleşmem bulunuyor. Büyükşehir Gaziantepspor'a geldim ve güzel tecrübe yaşıyorum. Sezon sonunda Fenerbahçe'ye döndüğümde yeni hoca ile görüşeceğiz. Aklımda planlar var. Menajerimle konuşuyorum. İlk olarak yurt dışı planım var. Hollanda, Belçika Almanya ve Yunanistan aklımdaki ülkeler bu ülkelere gidip kendimi geliştirmek istiyorum. İkinci planımda ise bir Süper Lig ve TFF 1. Lig takımlarına kiralık olarak gitmekte var" ifadelerini kullandı. 

'Enes Ünal ve Arda Turan'dan ilham alıyoruz'

Enes Ünal ve Arda Turan'ın kendisine ön ayak olduğunu söyleyen genç oyuncu, "Enes Ünal ve Arda Ağabey (Turan) bize ön ayak oluyor, onlardan ilham alıyoruz. Yurt dışının bana katacağı her konuda çok şey var. Bunlar sezon başı oturulup konuşularak karar verilecek şeyler. Hollanda ve Belçika'yı kendime uygun görüyorum. Hücum oyuncusuyum bana bu ligler daha uygun. Oğuz hoca bıraktı. Hüseyin hoca ilk idmanda kendini hissettirdi. Bu maça çok iyi hazırlandık ve bu mağlubiyetlere son vermek istiyoruz, Balıkesirspor maçını kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler