Getafe Başkanı duyurdu! İşte Enes Ünal'ın yeni takımı

Akın Ungan
02.02.2024 - 00:08 | Son Güncellenme: 02.02.2024 - 10:03

Getafe Başkanı Angel Torres, milli futbolcu Enes Ünal'ın satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar Premier Lig ekibi Bournemouth'a kiralandığını açıkladı. ingiliz ekibi transferi resmen duyurdu.

Getafe Başkanı duyurdu! İşte Enes Ünal'ın yeni takımı

AJANSSPOR HABER

La Liga ekiplerinden Getafe'de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, İspanyol takıma veda etti. Getafe Başkanı Angel Torres, 26 yaşındaki santrforun takımdan ayrıldığını açıkladı.

Enes Ünal Bournemouth'a kiralandı

Angel Torres, Premier Lig'de mücadele eden Bournemouth'un Enes Ünal'ı satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu.

Satın alma opsiyonu zorunlu! İşte belirlenen bonservis

İspanyol basını, Bournemouth'un Enes Ünal için anlaşma sağladığı satın alma opsiyonunun zorunlu olduğunu ve transfer bedelinin 16,5 milyon Euro olarak belirlendiğini iddia etti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Portekizli sol beke resmi teklif
Habere Git

Bournemouth resmen açıkladı

İngiliz ekibi Bournemouth da milli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna kattığını resmen açıkladı. İngiliz ekibinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Türkiye Milli Takımı oyuncusu Enes Ünal'la kiralık sözleşme imzalandığını onaylamaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerine yer verildi.

5 maç 2 asist

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden milli futbolcu, bu sezon 5 maça çıktı ve 2 asist kaydetti.

Bilindiği üzere Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica, geçen sezon Enes Ünal'ı kadrosuna katmak istemiş ancak milli futbolcunun sakatlanmasının ardından transfer rafa kalkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler