Enfla c ne işe yarar, nasıl kullanılır ve fiyatı nedir?

09.05.2022 - 19:12 | Son Güncellenme: 07.08.2022 - 18:45

Enfla c araştırılmaya başlandı. Enfla c nedir ve ne işe yarar gibi araştırma yapanlar Enfla c kullananların yorumu ve şikayetleri gibi araştırmalar yapmaya devam ediyorlar Enfla c nerede satılır ve nasıl alınır gibi araştırmalar da sürüyor. İşte detaylar...

Enfla c ne işe yarar, nasıl kullanılır ve fiyatı nedir?

AJANSSPOR HABER

Son günlerde vatandaşlar arama motorlarında Enfla C hakkında araştırmalar yapmaya başladılar. Enfla C'nin ne işe yaradığını merak edenlerin yanı sıra fiyatı da araştırılmaya devam ediliyor. Peki nedir bu Enfla C? İşte Enfla C hakkında merak edilen tüm detaylar...

Enfla c ne işe yarar?


Enfla C 30 Kapsül Uygulama Alanları: Ürün doktor kontrolünde olmak şartı ile estetik ve kozmetik uygulamalardan sonra kullanılmaktadır. Özellikle ameliyat sonrasında oluşan ağrı, ödem, morluk ve enflamasyonun giderilmesine yardımcı olur. Ayrıca romatoid artrit tedavisinede yardımcı olur.

Enfla C nasil kullanilir?

Doktorunuz başka türlü önermediği takdirde günde 2 kapsül kullanılır. Yetişkinler içindir. MEDITECH Enfla-c 15C⁰-25C⁰arasında nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacağı güvenli bir yerde saklanmalıdır. MEDITECH Enfla-c 30 Kapsül içeren ambalajlarda kullanıma sunulmaktadır.

Enfla C fiyatı nedir?


Enfla C'nin güncek fiyatı 140,00 TL  olarak gözükmektedir. Bu fiyat satış yerlerine göre değişiklik gösterebilir.

Enfla C ne zaman içilir?


Özellikle ABD'de popüler olan, yurtdışında ameliyat sonrası hemen hemen her hastaya önerilen ilaçtır. Sizler doktor onayı olmadan asla kullanmayınız.

Enfla C günde kaç defa kullanılır?


UYGULAMAALANLARI Estetik ve kozmetik uygulamalardan sonra doktor kontrolünde kullanılmalıdır. UYARILAR İçeriğindeki maddelere karşı hassasiyeti bulunan kişilerce kullanılmamalıdır. UYGULAMA DOZU Doktorunuz başka türlü önermediği takdirde günde 2 kapsül kullanılır. Yetişkinler içindir.

Senin için hazırladığımız haberler