Enfla c nedir, ne işe yarar ve zayıflatır mı? Enfla C nasıl kullanılır?

06.02.2022 - 00:06 | Son Güncellenme: 07.08.2022 - 18:45

Son günlerde gündeme gelen enfla c merak konusu olmaya devam ediyor. Enfla c nedir, ne işe yarar, zayıflatır mı, nasıl kullanılır ve fiyatı gibi aramalar sürüyor. İşte detaylar...

Enfla c nedir, ne işe yarar ve zayıflatır mı? Enfla C nasıl kullanılır?

AJANSSPOR PLUS

Son günlerde sosyal medya üzerinde vatandaşların en çok merak edilenler olarak araştırdığı Enfla C merak konusu olmaya devam ediyor. Enfla C nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır? İşte merak edilen tüm detaylar... Ayrıca her maddenin sonunda haber kaynaları da verilmiştir. Doktor onayı olmadan asla ilaç kullanmayınız. Riskli ve tehlikeli olabilir. 

Enfla c ne işe yarar?

  
Enfla C 30 Kapsül Uygulama Alanları: Ürün doktor kontrolünde olmak şartı ile estetik ve kozmetik uygulamalardan sonra kullanılmaktadır. Özellikle ameliyat sonrasında oluşan ağrı, ödem, morluk ve enflamasyonun giderilmesine yardımcı olur. Ayrıca romatoid artrit tedavisinede yardımcı olur. (Kaynak: farmareyon.com)

Enfla C günde kaç defa kullanılır?

 
Estetik ve kozmetik uygulamalardan sonra doktor kontrolünde kullanılmalıdır. İçeriğindeki maddelere karşı hassasiyeti bulunan kişilerce kullanılmamalıdır. Doktorunuz başka türlü önermediği takdirde günde 2 kapsül kullanılır. Yetişkinler içindir. (taluilac.com)

Enfla C Tablet nedir?

 
Enfla-C 600 mg Bromelain, 80 mg Quercetin, 200 mg Vitamin C içerir. ÖZELLİKLERİ Bromelainananastan elde edilenproteolitik bir enzimdir. Quercetinsoğan,elma, siyah çayda bulunan bir flavonoiddir. Kuvvetli antioksidan etkiye sahiptir. (satıcı firma bilgisidir)

Enfla C nasıl içilir?

  
Yetişkinler için günde 2 bitkisel kapsül yemeklerle birlikte bol suyla tüketilmesi tavsiye edilir. (kaynak: vitaminler.com)

DİKKAT! DOKTOR ONAYI OLMADAN ASLA İLAÇ KULLANMAYINIZ! REÇETESİZ İLAÇ KULLANMAK SAĞLIĞINIZ AÇISINDAN RİSKLİ VE TEHLİKELİDİR!

Enfla-C'nin içeriğinde bulunan etken maddenin başlıca görevleri:
C vitamini:

- Kıkırdağın ve cildin normal fonksiyonu için gerekli olan kolajen oluşumuna,
- Normal enerji oluşum metabolizmasına,
- Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna,
- Yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur. (kaynak: vitaminler.coom)

Enfla-C'nin dikkat çeken özellikleri:
- Her serviste 600 mg bromelain ekstresi
- Kuersetin ve C vitamini ilaveli
- Bitkisel kapsül

Senin için hazırladığımız haberler