"Engelleri birlikte aşalım"

03.12.2015 - 12:53 | Son Güncellenme: 03.12.2015 - 12:53

Türkiye Bilardo Federasyonu 3 aralık Dünya Engelliler günü dolayısı ile web sitesinde bir mesaj yayınlayarak, Engelliler konusundaki hassasiyetine vurgu yaptı.

Türkiye Bilardo Federasyonu 3 aralık Dünya Engelliler günü dolayısı ile web sitesinde bir mesaj yayınlayarak, Engelliler konusundaki hassasiyetine vurgu yaptı. "Hayatın her alanında ve Sporda tüm engelleri hep birlikte aşabilmek dileğiyle, tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun" şeklindeki mesajla birlikte yayımlanan fotoğrafta engelli bir bilardocunun tabure yardımıyla bilardo oynama resmi bulunuyor.

Engelli bireylerimizin spor faaliyetlerine katılabilmesi konusunda oldukça duyarlı olan Bilardo Federasyonu, , Bursa İl Temsilciliği'nce 17-18-19 nisan 2015 tarihlerinde Bursa'da engelli sporcu ve öğrencilerin katılımı ile Pool 8 Top Amerikan Bilardo Şampiyonası düzenlemiş, Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin de destek verdiği şampiyonada, Dünya Şampiyonu bilardo ustası Semih Saygıner güzel bir şov yaparak bu anlamlı organizasyona destek vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler