Engin Fırat'tan Binali Yıldırım'a forma hediyesi
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Kenya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Engin Fırat, eski Başbakan Binali Yıldırım'a Kenya Milli Takımı'nın formasını hediye ederek bayram tebriğinde bulundu.

Son 5 Haber

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup

ABD maçında ofsayt şaşkınlığı: ABD'liler Google'da ofsayt aradı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Kenya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Engin Fırat'tan Binali Yıldırım'a formalı bayram tebriği. Eski Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, bayram tebriği için Yozgatlı işadamı ve YOGSİAD Başkanı Ayhan Çelik'i kabul etti.
Çelik, bayramlaşma sırasında, Kenya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Engin Fırat'ın Binali Yıldırım için gönderdiği formayı takdim etti. Aynı zamanda Binali Yıldırım ile hemşehri olan Engin Fırat, Yıldırım ile telefonda görüşerek Kurban Bayramı'nı tebrik etti. Yıldırım da, Engin Fırat'ın uluslararası arenada Türkiye'yi temsil etmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi.