Engin İpekoğlu, Fenerbahçe'yi değerlendirdi! "Temel sorun kadro yetersizliği..."

11.05.2018 - 15:44 | Son Güncellenme: 11.05.2018 - 15:44

Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve günümüzde teknik direktörlük yapan Engin İpekoğlu, son oynanan Ziraat Türkiye kupası final maçını ve Fenerbahçe'yi değerlendirdi.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına katılan İpekoğlu şunları ifade etti. 

"Akhisar rakibi iyi analiz edip girdiği pozisyonları iyi değerlendirdi. Fenerbahçe takımında bu sezon çok bireysel hata oldu. Bireysel hataların en aza indirilmesi lazım. Fenerbahçe kadrosunda kulübe yakışır ya da şampiyonluk, Avrupa Kupalarında başarılı olabilecek isimler değil"

"Fenerbahçe'nin ikinci sırada olması büyük başarı. Aykut Kocaman elindeki kadroyu iyi değerlendirdi. Fenerbahçe'de bireysel hatalar orta saha ve defansta çok yapıldı ve buna teknik adam bir şey yapamaz. Herşeye rağmen Fenerbahçe'nin kazanması lazımdı. Bu arada şunu da söylemek lazım Akhisarspor'un başarısını göz ardı etmemek lazım"

"Elindeki mevcut kadroya bakılmaksınız dört büyüklerin hedefi şampiyonluktur tabii ama buna kadro yapısıyla bakmak lazım. Temel sorun bana göre kadro yetersizliği idi. Aykut Kocaman elindeki oyuncu profili 10 üzerinden 7-8 yapmıştır"

Senin için hazırladığımız haberler